Ομογένεια-Γερμανία: Μια υπέροχη, γνήσια θρακιώτικη βραδιά, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έσσλιγκεν Μεταξάδες (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Ομογένεια-Γερμανία: Μια υπέροχη, γνήσια θρακιώτικη βραδιά, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έσσλιγκεν Μεταξάδες (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Μια υπέροχη, γνήσια θρακιώτικη βραδιά, γεμάτη χορό, τραγούδι, κέφι και αναμνήσεις, νοσταλγία για την πατρίδα,  με το κορυφαίο μουσικό σχήμα Εβρίτικη Ζυγιά, πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Έσσλιγκεν Μεταξάδες.

Μετά τους χαιρετισμούς και τα καλωσορίσματα, σειρά πήρε η θρακιώτικη μουσική και οι χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου.

Φυσικά το γλέντι άναψε και κορυφώθηκε όταν όλος ο κόσμος στη συνέχεια σηκώθηκε και χόρεψε με την ψυχή του τους θρακιώτικους χορούς και η πολύ ζεστή αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο στην  γερμανική πόλη όπου είναι πολύ έντονο το θρακιώτικο, εβρίτικο στοιχείο, με πολλούς συντοπίτες μας μετανάστες να ζουν και να εργάζονται εκεί.

Όλοι μάλιστα ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου όσον αφορά την συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και για την επόμενη του πολύ δραστήριου Συλλόγου Έσσλιγκεν Μεταξάδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*