Αυτοί είναι οι επιτυχόντες νέοι Συνοριοφύλακες στον Έβρο, κατά σειρά μορίων – Όλοι οι πίνακες

Αυτοί είναι οι επιτυχόντες νέοι Συνοριοφύλακες στον Έβρο, κατά σειρά μορίων – Όλοι οι πίνακες

Οι νέοι 400 Συνοριοφύλακες που θα προσληφθούν για το νομό Έβρου, ανακοινώθηκαν χθες βράδυ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη δημοσίευση των πινάκων των πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων.

Παράλληλα, δημοσιεύθηκαν και οι προσλαμβανόμενοι από την ειδική κατηγορία Ελλήνων πολιτών μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, αλλά και όσων δεν πληρούν τα προσόντα-προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Συνοριακοί Φύλακες στην Π. Ε. Έβρου.

Δείτε τον πίνακα της γενικής σειράς ικανών ΕΔΩ

Δείτε τον πίνακα της ειδικής κατηγορίας ικανών ΕΔΩ

Δείτε τον πίνακα της γενικής σειράς μη ικανών ΕΔΩ

Δείτε τον πίνακα της ειδικής κατηγορίας μη ικανών ΕΔΩ

Κατόπιν της δημοσίευσης των ανωτέρω πινάκων, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών. Η αποκλειστική προθεσμία και η διαδικασία υποβολής της ένστασης ορίζεται στην υποπαρ. 1 της παρ. Γ του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ. 6000/2/6400-μβ΄ από 27-01-2020 προκήρυξης. Στην ένσταση δέον είναι να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία για την οποία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*