Σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό το αίσχος θα δει σήμερα και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνοντας Κομοτηνή

Σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό το αίσχος θα δει σήμερα και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνοντας Κομοτηνή

Αυτό το αίσχος στην Εγνατία Οδό, το οποίο έχουν επισημάνει χιλιάδες οδηγοί, πότε επιτέλους θα σταματήσει; Μήπως πρέπει να θρηνήσουμε νεκρούς για να γίνει κάτι;

Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Κυριάος Μητσοτάκης πηγαίνοντας από την Αλεξανδρούπολη στην Κομοτηνή θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την τραγική κατάσταση του οδοστρώματος, που σε πολλά σημεία είναι επικίνδυνο και θα έχουμε θύματα. Το θέμα είναι να δώσει άμεση εντολή για βελτίωση της κατάστασης, γιατί δεν πάει άλλο. Η υπομονή όλων έφτασε στο απροχώρητο.

Την ίδια στιγμή που η Εγνατία Οδός Α.Ε όλο αναθέτει την βελτίωση του οδοστρώματος σε ανάδοχο, αλλά έργα ακούμε και έργα δεν βλέπουμε, πολύ άμεσα… στήνει διόδια και στο Αρδάνιο ξεκινώντας την κατασκευή τους. Σε πολλά σημεία του ο συγκεκριμένος δρόμος, υποτίθεται ταχείας κυκλοφορίας, είναι απαράδεκτος και επικίνδυνος. Εκεί όμως που αν δεν προσέξεις κινδυνεύεις να… σκοτωθείς, είναι λίγο πριν τα διόδια της Μέστης, όπου και “απολαμβάνεις” τις απαράδεκτη, ελεεινή κατάσταση του οδοστρώματος και τα… ακουμπάς πληρώνοντας τα διόδια.

Το ΒΙΝΤΕΟ που δημοσίευσε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΚΗΣ είναι χαρακτηριστικό. Άλλωστε όσοι κυκλοφορούν στον συγκεκριμένο δρόμο και περνούν από αυτό το σημείο το γνωρίζουν. Πραγματικό… σοκ.

Gepostet von ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΚΗΣ am Montag, 24. Februar 2020

Όμως ούτε και σε πολλά ακόμα σημεία είναι καλύτερα τα πράγματα. Σε ένα δεύτερο βίντεο επίσης του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΚΗ στο σημείο μεταξύ Αρδανίου-Αλεξανδρούπολης, η κατάσταση είναι επίσης τραγική και δυστυχώς παρά τα συνεχή δημοσιεύματα μας και τις απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του κόσμου, δεν φαίνεται να… ιδρώνει το αυτί κανενός υπεύθυνου.

Gepostet von ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΚΗΣ am Montag, 24. Februar 2020

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*