Το Σιφώνι: Mαλλιοτραβήγματα:  Χαρακτηρισμός των γυναικείων κυρίως καβγάδων και το… Πολυκοινωνικό!!!

Το Σιφώνι: Mαλλιοτραβήγματα:  Χαρακτηρισμός των γυναικείων κυρίως καβγάδων και το… Πολυκοινωνικό!!!

Στο Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης υπάρχει έντονος βρασμός. Και δεν εννοώ το βράσιμο στα καζάνια των μαγειρείων  της Αλεξανδρούπολης και των Φερών, για την παρασκευή των φαγητών για τους ωφελούμενους.

 Έχουμε μαλλιοτραβήγματα και στο κορυφαίο όργανο διοίκησης δηλαδή στο Δ.Σ. αλλά και μεταξύ υπηρεσιακών υπαλλήλων σε διάφορα ιεραρχικά στάδια.

 Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού, διοικεί αυστηρά και εκ του ασφαλούς με το δόγμα  “θα φάμε τα μουστάκια μας” αφού δεν υπάρχει άλλος μουστακαλής τριγύρω.

 Όμως οι ξανθιές έβγαλαν νύχια και όπως πάει θα την πληρώσει ο μελαχρινός.

 Μέσα σε όλο αυτό ο Αντιδήμαρχος Φερών  και μέλος του Δ.Σ του Πολυκοινωνικού, βλέπει μεν (ως αρμόδιος) κάποια πρωτογενή μπερδεματάκια, αλλά δεν θέλει να χαλάσει την καρδιά κανενός και βρίσκεται σε διαρκές δίλημμα. Βέβαια δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα από το μαλλιοτράβηγμα, διότι δεν διαθέτει και πολύ μαλλί για χάσιμο αλλά ούτε και χρόνο έχει για να ασχολείται με επικίνδυνες σαχλαμάρες.

 Να μη ξεχνάμε ότι στο Δ.Σ του Πολυκοινωνικού συμμετέχουν και ιερωμένοι, οι οποίοι παρακολουθώντας έκπληκτοι τα τεκταινόμενα και έχοντας κατά νου την φράση από τον ψαλμό του Δαυίδ  «Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου», φαίνεται να επιλέγουν την τακτική “στρίβειν δια…..” αντί να εμπλακούν σε τέτοιες απαξιωτικές έριδες.

 Από την άλλη ο πρώην Πρόεδρος κ. Γερακόπουλος τρίβει τα χέρια του, διότι με αυτούς τους καυγάδες, αποσπάται η προσοχή από τα θέματα που διερευνώνται και αφορούν διοικητικές αποφάσεις, διαγωνισμούς, επιλογές, αποθήκες, απογραφές και άλλα, που θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας.

 Το Σιφώνι προτείνει :  ένας αποτελεσματικός διαιτητής που θα μπορούσε ίσως να εξισορροπήσει την κατάσταση είναι ο πρώην πρώην Πρόεδρος Αντώνης Βαμβακερός. Αξίζει να πάρει την πρωτοβουλία ο κ. Λαμπάκης και να τον ορίσει τακτικό μέλος του Δ.Σ. Σίγουρα θα είναι χρήσιμος.

Το Σιφώνι

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*