Τρίτη και… μοιραία απόπειρα αυτοκτονίας για τον επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης που κρεμάστηκε χθες

Τρίτη και… μοιραία απόπειρα αυτοκτονίας για τον επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης που κρεμάστηκε χθες

Τρίτη και… μοιραία απόπειρα αυτοκτονίας ήταν η χθεσινή για τον γνωστό επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης που κρεμάστηκε από δέντρο σε περιοχή που βρίσκεται στην περιοχή μετά τη Νέα Χιλή και βρέθηκε νεκρός το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς στενό συγγενικό του πρόσωπο, είχε επιχειρήσει να θέσει τέρμα στην ζωή του άλλες δυο φορές, χωρίς όμως τραγικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς η τρίτη ήταν χθες και η μοιραία, αφού ο 58χρονος αυτόχειρας πέρασε την θηλιά στο λαιμό του και έβαλε τέρμα στην ζωή του.

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στον τόπο του τραγικού συμβάντος, μαζί με την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και προσδιόρισε ότι ο θάνατος του επήλθε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης. Από το πρωί της ίδιας ημέρας ο γιος του είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση του πατέρα του και ζήτησε να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του. Λίγες ώρες αργότερα ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη και τον θάνατο του.

-ΣΟΚ: Γνωστός επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε κρεμασμένος πριν από λίγο!!!

Αν και δεν άφησε κάποιο σημείωμα όπου να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο  διάβημα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν αυτό να οφείλεται στα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Κατά το παρελθόν πάντως είχε σημαντική επιχειρηματική δράση, ως ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, ενώ και στο επόμενο επιχειρηματικό του “βήμα” όλα φαινόταν αρχικά να πηγαίνουν καλά.
Όσοι τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του, ακόμα και όσοι γνώριζαν για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τελευταία, είναι συγκλονισμένοι από την τραγική εξέλιξη και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του με αυτό τον ακραίο τρόπο.

Επόμενο Άρθρο
Η λήψη απόφασης σχετικά με τη νομιμοποίηση του παραλιακού δρόμου…

Pin It on Pinterest