Τρεις υπουργοί υπογράφουν την ΚΥΑ για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Τρεις υπουργοί υπογράφουν την ΚΥΑ για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Τρεις συναρμόδιοι υπουργοί, ο Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης και ο Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, υπογράφουν την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την χώρα, λόγω εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, ανάμεσα τους και αυτές των Φερών του δήμου Αλεξανδρούπολης και Τυχερού του δήμου Σουφλίου, δεν θα πραγματοποιηθούν φυσικά, αφού παράβαση της συγκεκριμένης απόφασης επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 2 χρόνια.

Η ΚΥΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Ένα σχόλιο

  1. Δυστυχώς λαμβάνουν εν θερμώ και αψυχολογητα βεβιασμένες αποφάσεις.
    Απαγορεύουν τα καρναβάλια. Σέ άλλους χώρους όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα. Όπως, Νοσοκομεία, Στρατόπεδα, γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφοι, καφετέρειες, εστιατόρια,αεροπλάνα, τραίνα, λεωφορεία, Σούπερ μάρκετ, εργοστάσια, βιοτεχνίες, κλπ, κλπ θα τα κλείσετε κ. Κυβερνήτες; Τη Βουλή θα την κλείσετε; Τά υπουργεία θα τά κλείσετε; Δηλαδή θα κλείσετε το…Κράτος;;; Για όνομα τού Θεού!!!
    Γιατί αυτός ο πανικος; Μια μορφή γρίπης είναι πού μεταδίδεται πιο εύκολα. Λείπει ο κοινος νους. Δηλαδή το Απλό και Πρακτικό Μυαλό!!! Ενημερωστε τον κόσμο και η ζωή συνεχιζεται… Ελεος… Άμαν πια!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*