Μια νταλίκα με τρόφιμα, κρητικά νερά, κηπευτικά, στέλνει ο δήμος Φαιστού Κρήτης στον Έβρο!!!

Μια νταλίκα με τρόφιμα, κρητικά νερά, κηπευτικά, στέλνει ο δήμος Φαιστού Κρήτης στον Έβρο!!!

Μια νταλίκα με τα γνωστά, κρητικά εμφιαλωμένα νερά ZARO’S, τρόφιμα και κηπευτικά, ετοίμασε σήμερα αν και Καθαρά Δευτέρα, η δημοτική αρχή του Δήμου Φαιστού του νομού Ηρακλείου Κρήτης και αύριο τα στέλνει μέσω Πειραιά στον Έβρο, για τις ανάγκες Αστυνομικών και Στρατιωτικών, Πυροσβεστών και όσων άλλων φυλάνε τα σύνορα μας.

Όπως δήλωσε στο e-mesara.gr ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης: “Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους που φυλάνε στις μέρες μας τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού στον Έβρο. Είμαστε δίπλα τους…”. Η νταλίκα με όλα αυτά τα αναλώσιμα είδη αναμένεται να αναχωρήσει αύριο για τον Πειραιά και από εκεί θα έρθει οδικώς στην περιοχή μας.

Ενδιαφέρον από νεαρούς Κρητικούς να έρθουν εθελοντές στον Έβρο

Παράλληλα, όπως αναφέρει τη ίδια ιστοσελίδα της Κρήτης, υπάρχει τις τελευταίες ώρες μεγάλο ενδιαφέρον από πολίτε της Πάνω Ριζάς και του κάμπου της Μεσαράς, να έρθουν ως εθελοντέ στον Έβρο για να στηρίξουν το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αρκετοί μάλιστα από αυτούς επικοινωνούν με στελέχη του δήμου Φαιστού και δηλώνουν ότι θα είναι παρόντες στην πρώτη αποστολή Εθελοντών που θα αποφασιστεί από τον δήμο τους για την συνοριακή γραμμή του Έβρου. Μάλιστα υποστηρίζεται ότι για το θέμα αυτό υπάρχει συνεννόηση με την Κυβέρνηση και το Επιτελείο τν Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω του Μεσαρίτη Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Πηγή: e-mesara.gr