Σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης της εκπαιδευτικής κοινότητας του ακριτικού Έβρου, πραγματοποιεί επίσκεψη σήμερα Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.
Η Υπουργός θα επισκεφθεί Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) του Έβρου, καθώς και τα τμήματα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με έδρα το Νομό.
Επίσης, θα συναντηθεί με τους Μητροπολίτες Διδυμοτείχου και Αλεξανδρουπόλεως, καθώς και με τον Μουφτή Διδυμοτείχου. Η παρουσία της στο Διδυμότειχο σίγουρα έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού υπάρχει το γνωστό σοβαρό πρόβλημα με το Τμήμα Νοσηλευτικής, στο οποίο ακόμα δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι Καθηγητές. Κάτι που ελπίζουμε να το θέσουν μετ’ επιτάσεως ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και οι άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι της πόλης.




























