Σουφλί: Μαθητές του Λυκείου βραβεύθηκαν για το οικολογικό, αλέκιαστο, μεταξωτό τραπεζομάντηλο που δημιούργησαν!!!

Σουφλί: Μαθητές του Λυκείου βραβεύθηκαν για το οικολογικό, αλέκιαστο, μεταξωτό τραπεζομάντηλο που δημιούργησαν!!!

Βραβείο για την δημιουργία οικολογικού, αλέκιαστου, μεταξωτού τραπεζομάντηλου το οποίο δημιούργησαν με την Μαθητική “Εικονική Επιχείρηση” SSW (Soufli Silkline Worms) πήραν οι μαθητές από το Γενικό Λύκειο Σουφλίου στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκης του Junior Achievement Greece.

Τα παιδιά πήραν μέρος μαζί με άλλους 1.000 έφηβους “επιχειρηματίες” από 45 Γυμνάσια και Λύκεια της Βόρειας Ελλάδας και της Κρήτης και κατέκτησαν το βραβείο “Κοινωνικού Αντικτύπου”, το οποίο και παρέλαβαν από το μέλος της κριτικής επιτροπής Νίκο Μπρή.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες “στελέχη” της “επιχείρησης”, δημιούργησαν με την συμπαράσταση και των καθηγητών τους οικολογικό, αλέκιαστο, μεταξωτό (τί άλλο όταν μιλάμε για Σουφλί, την πόλη του μεταξιού) τραπεζομάντηλο με σκοπό να αντικαταστήσει τα πλαστικά τραπεζομάντηλα μιας χρήσης σε εκδηλώσεις και πάρτι. Μάλιστα σήμερα το πρωί μίλησαν και σε εκπομπή του MEGA για την διάκριση τους, η οποία αντανακλά στο σχολείο τους, τις οικογένειες τους, την “πόλη του μεταξιού” όπου ζουν και φυσικά όλο τον Έβρο.

Πολύ θετικά σχόλια απέσπασε και η δεύτερη συμμετοχή από τον Έβρο, η μαθητική “επιχείρηση” Save on Sight από το 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης με εφαρμογή αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*