Κυρανάκης σε Βαρεμένο: Υιοθετείτε την προπαγάνδα του Ερντογάν. Είστε η ξεφτίλα, η ντροπή της χώρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυρανάκης σε Βαρεμένο: Υιοθετείτε την προπαγάνδα του Ερντογάν. Είστε η ξεφτίλα, η ντροπή της χώρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ν’ αγιάσει το στόμα του νεαρού βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Κυρανάκη, ο οποίος στην σημερινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ξεφτίλισε τον ελεεινό, τρισάθλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο (όνομα και πράμα), ο οποίος προφανώς μπερδεύτηκε και νόμισε ότι είναι βουλευτής του Ταγίπ Ερντογάν, υιοθετώντας την τουρκική προπαγάνδα.

Ο Βαρεμένος αντί να ζητήσει μια συγνώμη για την χθεσινή του αθλιότητα, ότι κάποιοι βγήκαν με τις καραμπίνες για να προστατεύσουν τις βίλες τους στον Έβρο, εννοώντας τους καλυβιέρηδες στο Δέλτα Έβρου, άρχισε να λέει ότι η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό οδηγεί τη χώρα σε εθνική ήττα”.
Αυτό προκάλεσε την δικαιολογημένη αντίδραση του Κώστα Κυρανάκη, ο οποίος τον χαρακτήρισε ξεφτίλα και ντροπή της χώρας και του Κοινοβουλίου, και πως υιοθετεί την προπαγάνδα του Ερντογάν”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Κυρανάκης σε Βαρεμένο: Υιοθετείτε την προπαγάνδα του Ερντογάν. Είστε η ντροπή της χώρας

Μετά από κάθε εμφάνιση του Βαρεμένου χειροκροτάει η Βουλή των γειτόνων μας. Δυστυχώς…Βαρεμένος: Η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό οδηγεί τη χώρα σε εθνική ήττα.Κυρανάκης: Υιοθετείτε την προπαγάνδα του Ερντογάν. Είστε η ντροπή της χώρας.

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Freitag, 6. März 2020