Μην χάσετε την μοναδική προσφορά: Πακέτο FULL BODY μόνο με 120 ευρώ απ’ την Laser CARE CLINIC

Μην χάσετε την μοναδική προσφορά: Πακέτο FULL BODY μόνο με 120 ευρώ απ’ την Laser CARE CLINIC

Εσείς που μένετε στην Αλεξανδρούπολη, σε όλο τον Έβρο αλλά και στην Ροδόπη, θα χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά απ’ την Laser Care Clinic  στην που βρίσκεται στην Βενιζέλου 49, στην Αλεξανδρούπολη. Πακέτο FULL BODY μόνο με 120 ευρώ. Τηλεφωνείστε ΤΩΡΑ στο 2551035549 και κλείστε αμέσως ραντεβού.

Ένα πλήρες Ινστιτούτο Λέιζερ Αποτρίχωσης, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αισθητική Ιατρική, με τον κορυφαίο Dr. Θανάση Παπά, Πλαστικό Αισθητικό και Επανορθωτικό Χειρουργό.  Για το κορυφαίο Λέιζερ Αποτρίχωσης, BOTOX, Υαλουρονικό, Νήματα, Μεσοθεραπεία, Καθαρισμό Προσώπου, άμεσα, εγγυημένα, αξιόπιστα και Οικονομικά. Με το Πακέτο FULL BODY μόνο με 120 ευρώ.

Γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο. Τηλεφωνείστε αμέσως στο 2551035549 και κλείστε ραντεβού ή ελάτε στην Βενιζέλου 49 στην Αλεξανδρούπολη. 

To Laser Care Clinic στην Βενιζέλου 49, ένα πλήρες Ινστιτούτο Λέιζερ Αποτρίχωσης, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ένας φιλόξενος χώρος, με καταξιωμένο και έμπειρο προσωπικό που σας προσφέρει την φροντίδα και τις λύσεις που πάντα αναζητούσατε και σε τιμές που …δεν σας καίνε. Με το μηχάνημα VeLux Laser Alexandrite τελευταίας γενιάς, που το καθιστούν το ιδανικότερο λέιζερ για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μόνιμα και γρήγορα, απλά μην το σκέφτεστε.