Τελλόπουλος: Μας αποκαλεί ακροδεξιό σάιτ, επειδή γράφουμε για… λαθρομετανάστες ο Συριζαίος Διευθυντής της ΔΕΛΤΑ TV, “κολλητός” Λαμπάκη

Το Evos-news.gr προσπαθεί και σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την περιοχή μας, να παρέχει συνεχή ενημέρωση στους χιλιάδες αναγνώστες του γύρω από όσα συμβαίνουν, άσχετα αν ορισμένοι έχουν ενοχληθεί άγρια από την παρουσία του τα τρία τελευταία χρόνια στο χώρο των σάιτ που ασχολούνται με το νομό Έβρου και την Θράκη.

Ιδιαίτερα η στάση μας στο θέμα των χιλιάδων λαθρομεταναστών, που είτε έμπαιναν, είτε επιχειρούν αυτές τις ημέρες κατά χιλιάδες να εισβάλλουν παράνομα στον Έβρο, την χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση της οποίας είμαστε η πρώτη πύλη εισόδου, έχει ενοχλήσει κάποιους… αριστερούς ή ψευτοαριστερούς. Κι αυτό γιατί είμαστε από τις λίγες ελληνικές ιστοσελίδες που έχουμε άποψη και τους αποκαλούμε λαθρομετανάστες, χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Γι’ αυτό, αλλά και επειδή δεν διστάζουμε να εκφράζουμε όσα πιστεύουμε και να παίρνουμε θέση, έχουμε ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ από τους ψευτοαντικειμενικούς των δημοσιογραφικών πραγμάτων του Έβρου, οι οποίοι αποκαλούν το Evros-news.gr ακροδεξιό σάιτ. Πρώτος και καλύτερος ο αριστερός στις πολιτικές πεποιθήσεις Αντώνης Τελλόπουλος, Διευθυντής στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση Αλεξανδρούπολης και ανταποκριτής της “Εφημερίδας των Συντακτών”, γνωστής για τις απόψεις της υπέρ της αριστεράς και ακροαριστεράς.

Ο συγκεκριμένος… χθεσινός δημοσιογράφος, αφού ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο από την στιγμή που ανέλαβε την Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι τοπικοί πρώην βουλευτές του συγκεκριμένου τον… έστειλαν στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση ως Διευθυντή της και ακόμα μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο, πάλαι ποτέ κραταιό κανάλι της Θράκης, έχει μετατραπεί σε ΣΥΡΙΖΑ ΤV, βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τα προσωπικά του… απωθημένα, εναντίον του υπεύθυνου του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη. Έτσι, δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες ένα ολοσέλιδο “αφιέρωμα” στην “Εφημερίδα των Συντακτών” της οποίας είναι ανταποκριτής στον Έβρο, χαρακτηρίζοντας τον ίδιο και το σάιτ… ακροδεξιούς.

Με αφορμή την απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, να αναθέσει για τα επόμενα 3 χρόνια (32 μήνες) το έργο «Υποστηρικτικές υπηρεσίες προς την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ορθή και συντονισμένη προβολή και δημοσιότητα των δραστηριοτήτων του ΕΣΠΑ”, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι υποχρεωμένοι οι φορείς που εκτελούν έργα να αναθέτουν και την προβολή τους, ο Συριζαίος Τελλόπουλος, βρήκε την ευκαιρία για… ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Με χαρακτηριστική ευκολία λοιπόν και με ολοσέλιδη ανταπόκριση από τον Έβρο στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, μας χαρακτήρισε  ακροδεξιούς, με την χαρακτηριστικήφράση για τον Κώστα Πιτιακούδη: “χειριστής του ακροδεξιού ενημερωτικού ιστότοπου evros news.gr”,  επειδή αναφερόμαστε σε λαθρομετανάστες, σε αυτούς δηλαδή που απ’ την περασμένη Παρασκευή έχει μετατρέψει σε ορδές ο Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθώντας να “σπάσει” τα σύνορα της Ελλάδας, αλλά με συγκινητικό τρόπο αντιστέκονται αστυνομία, στρατός και Εβρίτες.

ΙΔΟΥ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ: 

Ξέρουμε πολύ καλά και το έχουμε… αισθανθεί στο πετσί μας τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είμαστε… μη αρεστοί στο συγκεκριμένο κόμμα και όλους τους… θαυμαστές της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, των… ανοιχτών συνόρων, της μη ύπαρξης θαλάσσιων συνόρων. Δεν μας επιτέθηκε όμως μόνο γι’ αυτό ο Αντώνης Τελλόπουλος. Το έκανε και επειδή δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο “κολλητός” του τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, με τον οποίο όπως φαίνεται στην γνωστή φωτογραφία συχνά συνδιασκεδάζουν (όπως και με τον πρώην Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Γκοτσίδη), έχασε στις περασμένες εκλογές. Μπορεί ο ίδιος να τον στήριξε με… νύχια και δόντια ως Διευθυντής από την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, μετατρέποντας την και σε… Λαμπάκης TV, προφανώς με την σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτησίας του καναλιού, με αποκορύφωμα εκείνη την περιβόητη εκπομπή με την… κενή καρέκλα του σημερινού δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και τα εκατοντάδες διαφημιστικά σποτ Λαμπάκη, αλλά ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης τους αποδοκίμασε. Κι επειδή ο κ.Λαμπάκης αυτό δεν το… συγχωρεί στον Κώστα Πιτιακούδη και το Evros-news.gr, θεωρώντας ότι εμείς φταίμε που του ασκήσαμε έντονη κριτική και όχι τα έργα και οι ημέρες του επί 9 χρόνια, ανέλαβε ο Τελλόπουλος να “καθαρίσει”.

“Κολλητός” Μητσοτάκη, Σαμαρά, Βαρδινογιάμννη

ο Πιτιακούδης, αλλά.. δεν βρήκε μια δουλειά στην Αθήνα

Το φοβερό ξέρετε ποιο είναι; Χαρακτηρίζει τον Κώστα Πιτιακούδη: “έναν «δημοσιογράφο-ακόλουθο» (Κ. Πιτιακούδης) του Αντ. Σαμαρά με υψηλές γνωριμίες (Μητσοτάκης, Βαρδινογιάννης κ.λπ.)“, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρει σε άλλο σημείο ότι έκανε αποτυχημένες προσπάθειες όταν έμεινε άνεργος να βρει μια δουλειά στο δημοσιογραφικό γίγνεσθαι της Αθήνας και έτσι δημιούργησε το Evros-news.gr για την περιοχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ 

Δεν είναι φοβερό; Ο Κώστας Πιτιακούδης που έχει υψηλή γνωριμία (κατά τον Τελλόπουλο) με τον σημερινό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι επίσης “κολλητός” ενός πρώην Πρωθυπουργού, του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και έχει υψηλές γνωριμίες με τον κορυφαίο Έλληνα επιχειρηματία Βαρδινογιάννη, ο οποίος μάλιστα διαθέτει και δυο τηλεοπτικά κανάλια STAR, ALPHA και ραδιόφωνα (Δρόμος Fm κ.α), δεν βρήκε ούτε μια δουλειά στην Αθήνα ώστε να ενταχθεί ξανά στο δημοσιογραφικό της γίγνεσθαι και αναγκάστηκε στα δημοσιογραφικά του… γεράματα, να δημιουργήσει ενημερωτικό σάιτ για τον Έβρο. Κι όχι μόνο αυτός, αλλά είναι άνεργη και η γυναίκα του. Για τόσο “κολλητό” δύο Πρωθυπουργών και του κορυφαίου Έλληνα επιχειρηματία μιλάμε δηλαδή. Οι δυο αυτές απόψεις του ίδου ανθρώπου, στο ίδιο κείμενο, δεν… παίζουν μπουνιές μεταξύ τους;

Εν κατακλείδι. Φαίνεται ότι θα συνεχίσουμε να “πληρώνουμε” το γεγονός της παρουσίας του Evros-news.gr εδώ και τρία χρόνια (έχουμε γενέθλια στις 27 Απριλίου αφού βγήκαμε στον “αέρα” αυτή την ημέρα του 2017), αφού… ταράξαμε τα νερά, ξεσκεπάσαμε την υποκρισία και την δήθεν αντικειμενικότητα κάποιων στο τοπικό σύστημα των ΜΜΕ, που το είχαν πλήρως… ελεγχόμενο και έκαναν προσωπικά παιχνίδια με το αζημώτο φυσικά.

Αλλά όλα αυτά δεν μας πτοούν, ούτε μας λυγίζουν. Έχουμε εσάς, τους χιλιάδες αναγνώστες μας που έχετε κάνει το Evros-news.gr την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ και μας αναδείξατε εδώ και πολύ καιρό και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το ΠΡΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΪΤ σε Έβρο, Θράκη και Περιφέρεια ΑΜ-Θ, με όλα τα επίσημα στοιχεία και τις μετρήσεις.

Ελάτε με… φόρα λοιπόν οι διάφοροι Τελλόπουλοι και θα μας… κάνετε πιο αποφασιστικούς και δυνατούς. Όσο ανορθόδοξος και αν είναι ο “πόλεμος” εναντίον μας, κάτι θυμόμαστε από την στρατιωτική μας σε Δράμα, Ναύπλιο, Κουφόβουνο, Λυκόφη και Διδυμότειχο για να τον αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Γιατί εμείς υπηρετήσαμε την πατρίδα επί 21 μήνες και όχι σαν κάποιους άλλους που έψαξαν τρόπο να απαλλαγούν και το πέτυχαν (γενικά μιλάμε).