Ερντογάν σε ρόλο… Δράμαλη: Συνέχεια γιουρούσια στην Ελλάδα. Όσοι γυρνάνε πίσω να τους… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερντογάν σε ρόλο… Δράμαλη: Συνέχεια γιουρούσια στην Ελλάδα. Όσοι γυρνάνε πίσω να τους… (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ίδια στιγμή που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε εντολή στην τουρκική ακτοφυλακή να μην επιτρέπει πλέον σε λαθρομετανάστες να επιχειρούν να διασχίσουν το Αιγαίο, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Ελλάδα, για τον Έβρο ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είναι ξεκάθαρο ότι έχει ενορχηστρώσει και κατευθύνει όλες αυτές τις ημέρες την ασύμμετρη απειλή κατά της χώρας μας στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με χιλιάδες λαθρομετανάστες και ελάχιστους πρόσφυγες να προσπαθούν να περάσουν ομαδικά και αποτρέπονται. Ο Ερντογάν θυμίζει έντονα με την τακτική του αυτή, τον… Δράμαλη στην περίφημη ταινία “Παπαφλέσσας”, όταν στο Μανιάκι όπου αντιστεκόταν οι Έλληνες, έδινε εντολή: “Συνέχεια γιουρούσια. Όσοι γυρίζουν πίσω να τους σφάζεται”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Βέβαια ο Τούρκος Πρόεδρος δεν δίνει εντολή όσοι λαθρομετανάστες αποτρέπονται να μπουν στην Ελλάδα να τους σκοτώνουν, αν και οι γείτονες μας που είναι… μανούλες στις προβοκάτσιες δεν αποκλείεται να το κάνουν και αυτό προκειμένου στη συνέχεια να μοιράζουν τα Fake news ότι η Ελλάδα σκοτώνει στον Έβρο, προπαγάνδα την οποία δυστυχώς υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σίγουρα οι Τούρκοι αστυνομικοί και στρατιώτες… δέρνουν όσους δεν υπακούν να επιμείνουν για να περάσουν στο ελληνικό έδαφος.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφόρησε είναι άλλωστε χαρακτηριστικό. ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Γι’ αυτό έστειλε 1.000 από Ειδικές Δυνάμεις

Δεν αποκλείεται αυτός να είναι και ο σκοπός της αποστολής στον Έβρο 1.000 κομάντο της επίλεκτης ομάδας της τουρκικής αστυνομίας Polis Özel Harekât Dairesi. Αν και δεν έχει φανεί για ποιον λόγο εστάλησαν,το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ταγίπ Ερντογάν το χρησιμοποιεί επικοινωνιακά. Ενδεικτικό το βίντεο με κάποιους εξ αυτών να περιπολούν τα σύνορα και να έχουν στήσει σκηνές, που δημοσίευσε χθες βράδυ το Evros-news.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΧΕΡΟΥ

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ελληνικής πλευράς, οι Τούρκοι κομάντος θα χρησιμοποιηθούν αρχικά για να δείξουν μονοπάτια και περάσματα στους λαθρομετανάστες, συνοδεύοντάς τους μέχρι τη συνοριακή γραμμή κατά μήκος του ποταμού Έβρου, αλλά και να τους απειλήσουν ενδεχομένως σε περίπτωση που βρίσκοντας έντονη αντίσταση από τους Έλληνες αστυνομικούς, στρατιωτικούς και πολίτες, επιστρέψουν πίσω. Όπως έγινε και στην περίπτωση που δείχνει το βίντεο-ντοκουμέντο να τους δέρνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τούρκοι αστυνομικοί των Ειδικών Δυνάμεων στήνουν σκηνές πάνω στα σύνορα του Έβρου