Οι Τούρκοι πετούν συνέχεια δακρυγόνα και καπνογόνα, αλλά γυρνούν στα… μούτρα τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Τούρκοι πετούν συνέχεια δακρυγόνα και καπνογόνα, αλλά γυρνούν στα… μούτρα τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την μεγάλη ένταση, την κρίσιμη κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί, οι στρατιώτες και οι πυροσβέστες μας που βρίσκονται για πάνω από μία εβδομάδα στις Καστανιές και αποτρέπουν τις προσπάθειες των χιλιάδων λαθρομεταναστών να μπουν ομαδικά στην Ελλάδα, υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχουν και τους… πιάνουν τα γέλια.

Όπως έγινε και σήμερα, όταν δεχόταν και πάλι δεκάδες χημικά, δακρυγόνα και καπνογόνα από την τουρκική αστυνομία και την Στρατοφυλακή, η οποία όπως έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές από βίντεο και φωτογραφίες, τα πετάει ή τα συντονίζει δίνοντας σε λαθρομετανάστες, κυρίως νεαρής ηλικίας, να φτάνουν κοντά στον φράχτη για να τα πετάξουν. Ο αέρας λοιπόν με τον τρόπο που φυσούσε στις Καστανιές, γυρνούσε προς την τούρκικη πλευρά όλα αυτά που πετούσαν οι Τούρκοι και έτσι πήγαιναν στα… μούτρα τους, όπως έλεγαν γελώντας οι αστυνομικοί, στρατιώτες και πυροσβέστες μας που βρίσκονταν εκεί.

Κι αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά συχνά και γι’ αυτό ενώ θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες ώστε να επιχειρήσουν… γιουρούσια οι λαθρομετανάστες, τελικά… πνίγονται στα δικά τους χημικά και υποχωρούν.

 ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ