Προβληματισμός και ανησυχία για αντιδράσεις των κατοίκων, στην επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη

Προβληματισμός και ανησυχία για αντιδράσεις των κατοίκων, στην επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη

Έντονος προβληματισμός και ανησυχία για αντιδράσεις των κατοίκων του Έβρου κατά την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Τρίτη, λόγω των θέσεων που έχει πάρει επίσημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικρατεί απ’ την στιγμή που έγινε γνωστό κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και όχι τη Δευτέρα όπως είχε κυκλοφορήσει και γραφτεί και θα έρθουν οι πρώην υπουργοί Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας (ακόμα περιμένουν στο Φυλάκιο Ορεστιάδας να υλοποιηθούν όσα είχε υποσχεθεί) και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Όμως οι ανακοινώσεις, τόσο του κόμματος όσο και της νεολαίας του για… ανοιχτά σύνορα και η απαράδεκτη, προκλητική και αντεθνική υιοθέτηση της τουρκικής προπαγάνδας και των Fake news του Ερντογάν για νεκρό στον Έβρο, έχουν προκαλέσει δυσφορία αλλά και έντονη δυσαρέσκεια στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να ανοίξουν τα σύνορα: “Εικόνες ντροπής στον Έβρο από την αστυνομία”!!!

Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του νομού, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο πόδι και συμπαρίστανται με συγκινητικό τρόπο στις προσπάθειες αστυνομικών, στρατιωτικών και πυροσβεστών, να αποκρούσουν τις οργανωμένες και κατευθυνόμενες από την Τουρκία προσπάθειες χιλιάδων λαθρομεταναστών να παραβιάσουν τα σύνορα μας, έχουν ενοχληθεί σφόδρα από την στάση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ζήτησαν το Πνευματικό Κέντρο Καστανεών

για να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου

Γι’ αυτό και εκφράζεται ανησυχία μήπως υπάρξουν αντιδράσεις και έντονες αποδοκιμασίες κατά την παρουσία τους στην περιοχή. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να του παραχωρηθεί η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου των Καστανεών, εκεί όπου έκαναν δηλώσεις ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την παρουσία τους την περασμένη Τρίτη στην περιοχή, προκειμένου τα μέλη και  τα στελέχη του κλιμακίου του πρώην κυβερνώντος κόμματος να κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους δεκάδων ελληνικών και ξένων ΜΜΕ που βρίσκονται εκεί. Ο δήμος Ορεστιάδας, στον οποίο και ανήκει η αίθουσα, απάντησε πως η συγκεκριμένη αίθουσα δεν δίνεται για κομματικές εκδηλώσεις και θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο σημείο για να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας ότι η πρόσφατη κοινή συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού και των Ευρωπαίων αξιωματούχων δεν ήταν κομματική εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΤΡΟΠΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα για νεκρό στον Έβρο, σε επίσημη ανακοίνωση

Η αστυνομία τώρα από την πλευρά της, έχει καταστρώσει ειδικό σχέδιο για την προστασία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου ν’ αποφευχθεί οτιδήποτε. Δεν φτάνει δηλαδή στους επιτελείς αλλά και τα στελέχη της να βρίσκονται μέρα και νύχτα στο ποτάμι, σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων και δίνουν τιτάνιο αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες να αποτρέπουν την είσοδο των χιλιάδων λαθρομεταναστών που κατευθυνόμενοι και καθοδηγούμενοι από τους Τούρκους προσπαθούν να παραβιάσουν τα σύνορα μας, θα πρέπει να ασχολούνται και με την προστασία όλων αυτών που προκαλούν το κοινό αίσθημα με τις απαράδεκτες θέσεις και απόψεις του, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την περιοχή μας και την χώρα. Άλλωστε και χθες στην Αλεξανδρούπολη που πραγματοποίησαν πορεία συμπαράστασης στους λαθρομετανάστες 20 με 30 άτομα, γνωστά για τις ακροαριστερές και αναρχοαριστερές απόψεις τους, διμοιρίες των ΜΑΤ τους προστάτευαν υπό το φόβο επεισοδίων από πολίτες Αλεξανδρούπολης.