Περιοδεία πραγματοποιεί σήμερα στον Έβρο ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου

Περιοδεία πραγματοποιεί σήμερα στον Έβρο ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου

Περιοδεία στο νομό Έβρου και κυρίως στα ελληνοτουρκικά σύνορα όπου εξελίσσονται τα γνωστά γεγονότα, με την προσπάθεια χιλιάδων λαθρομεταναστών να μπουν παράνομα στην χώρα μας, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο υφυπουργός Εσωτερικών, υπεύθυνος Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου.

Με αρκετή καθυστέρηση είναι αλήθεια, αφού χρειάστηκε να περάσουν 10 ημέρες από την έναρξη των πολύ σοβαρών επεισοδίων στις Καστανιές και την κρίσιμη κατάσταση με τις χιλιάδες των κατευθυνόμενων από τους Τούρκους λαθρομεταναστών να επιχειρούν με… γιουρούσια να “σπάσουν” τα ελληνικά σύνορα, ο αρμόδιος υφυπουργός για τον Έβρο αποφάσισε να έρθει για πρώτη φορά και να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ξεκινήσει από την Ορεστιάδα όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και στη συνέχεια θα μεταβούν στις Καστανιές. Θα έχει επίσης συνάντηση με τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο, με την οποία και θα βρεθούν στα πομακοχώρια του ορεινού όγκου, προκειμένου να δει και να ενημερωθεί από κοντά για τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής.