ΒΙΝΤΕΟ: Παίζουν με την… φωτιά προκαλώντας οι Τούρκοι. Κομάντος έκαναν “επίδειξη” στον ποταμό Έβρο

ΒΙΝΤΕΟ: Παίζουν με την… φωτιά προκαλώντας οι Τούρκοι. Κομάντος έκαναν “επίδειξη” στον ποταμό Έβρο

Έχουν… σκυλιάσει στην κυριολεξία οι Τούρκοι, επειδή δεν κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο την ελληνική πλευρά την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και τις επόμενες μέρες, για να “σπάσουν” τα σύνορα χρησιμοποιώντας χιλιάδες λαθρομετανάστες. Γι’ αυτό προκαλούν συνέχεια στον Έβρο και… παίζουν με την φωτιά.

Χθες ήταν μια ημέρα που ήταν ξεκάθαρο ότι στόχος τους ήταν να εκνευρίσουν την ελληνική πλευρά, αστυνομικές και ένοπλες δυνάμεις, ποντάροντας ίσως σε μια στιγμιαία αντίδραση με απώλεια ψυχραιμίας, ώστε να το αξιοποιήσει στη συνέχεια η προπαγάνδα τους. Πολύ πριν τα δύο τουρκικά F-16 παρενοχλήσουν μέσα σε ελληνικό έδαφος και πάνω από το χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου το στρατιωτικό ελικόπτερο που έκανε εναέρια επόπτευση του χώρου για έλεγχο των λαθρομεταναστών και της προσπάθειας τους να περάσουν μέσω του ποταμού Έβρου σε ελληνικό έδαφος, είχαμε τις πρωινές ώρες ένα… σόου μέσα στο ποτάμι που χωρίζει Ελλάδα και Τουρκία.

Όπως θα δείτε στο Video, Τούρκοι κομάντο έκαναν “επίδειξη” μπροστά στα μάτια των ελληνικών αρχών, αστυνομικών και στρατιωτικών που πάνω από το ανάχωμα του ποταμού Έβρου παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους, έτοιμοι να επέμβουν αν χρειαστεί. Το έκαναν βέβαια στο μισό κομμάτι του ποταμού Έβρου που ανήκει στην τουρκική πλευρά, όπως είναι ξεκάθαρο και όχι στα ελληνικά… ύδατα,  από την μέση και προς την ελληνική όχθη, με ξεκάθαρο στόχο την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, γιατί αν βρισκόταν σε μέρος του ποταμού που ανήκει στην Ελλάδα, τότε θα είχαν δικαίωμα οι ελληνικές αρχές να αντιδράσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Επίδειξη Τούρκων κομάντο

Το πρωί, Τούρκοι κομάντο έκαναν "επίδειξη" μπροστά στα μάτια των ελληνικών αρχών στο ποτάμι. #ΕΒΡΟΣ #Καστανιες

Gepostet von Kastanies Evrou am Mittwoch, 11. März 2020