Κελέτσης: Ανακοίνωσε ότι δεν θα δέχεται κόσμο στο Πολιτικό Γραφείο της Αλεξανδρούπολης, λόγω… κορονοϊού!!!

Κελέτσης: Ανακοίνωσε ότι δεν θα δέχεται κόσμο στο Πολιτικό Γραφείο της Αλεξανδρούπολης, λόγω… κορονοϊού!!!

Δεν θα δέχεται κόσμο στο Πολιτικό του Γραφείο στην Αλεξανδρούπολη ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Σταύρος Κελέτσης, εφαρμόζοντας τα προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος από την σελίδα του στο facebook. Καλεί μάλιστα όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με τους συνεργάτες του, να το κάνουν ηλεκτρονικά.

‘Οπως γράφει χαρακτηριστικά ο κ.Κελέτσης: “Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού & της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας που εξήγγειλαν ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση, δε θα γίνονται ραντεβού στο πολιτικό μου γραφείο.
Με αίσθημα ευθύνης, εγώ και οι συνεργάτες μου, παραμένουμε κοντά σας αξιοποιώντας κάθε άλλο μέσο επικοινωνίας”.

Κάποιοι… κακεντρεχείς βέβαια σχολίαζαν, ότι έτσι και αλλιώς σπάνια τον έβλεπαν όσοι ήθελαν να τον συναντήσουν, όλους αυτούς τους μήνες που εκλέχθηκε τρίτος σε ψήφους βουλευτής της Ν.Δ, αφού συχνά επικαλούνταν τις αυξημένες κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις, ενώ τώρα βρήκε την ευκαιρία λόγω του κορονοϊού να παραμένει “εξαφανισμένος”. Λένε ακόμα επικαλούμενοι ότι ο Σταύρος Κελέτσης είναι μέλος στην Επιτροπή της Βουλής για τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την υπόθεση Novartis, εκεί δεν θα συμμετέχει; Με την ίδια λογική που δεν θέλει να ρισκάρει συναντήσεις με πολύ κόσμο, μπορεί και κανένας συνάδερφος του βουλευτής να του κολλήσει τον κορονοϊό. Όλα αυτά βέβαια τα λένε αυτοί που δεν τον συμπαθούν. Απλά, ο κ.Κελέτσης ως κυβερνητικός βουλευτής δίνει πρώτος το παράδειγμα εφαρμογής των κυβερνητικών μέτρων.