ΚΤΕΛ Έβρου: Συνεχείς απολυμάνσεις και αλλαγές δρομολογίων τα μέτρα για τον κορονοϊό (Πίνακες-ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΤΕΛ Έβρου: Συνεχείς απολυμάνσεις και αλλαγές δρομολογίων τα μέτρα για τον κορονοϊό (Πίνακες-ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΚΤΕΛ Έβρου φροντίζει για την υγεία των επιβατών του και έχει ήδη προχωρήσει σε συνεχείς απολυμάνσεις από ειδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο με έγγραφες πιστοποιήσεις, τόσο στο σύνολο των λεωφορείων του, όσο και σε όλα τα πρακτορεία του.

Παράλληλα, το ΚΤΕΛ Έβρου προχωράει από την Δευτέρα και σε αλλαγές των δρομολογίων του, ως μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού και αποφυγής διάδοσης του μεταξύ των επιβατών και των εργαζομένων. Γι΄αυτό ενημερώνει όλο το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές των δρομολογίων, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη δημόσια υγεία λόγω του κορονοϊού.

Από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 θα ισχύσουν οι παρακάτω αλλαγές για τις οποίες και ευχαριστεί εκ των προτέρων τους επιβάτες για την κατανόηση που θα δείξουν.

Όπως επισημάναμε, από την πρώτη στιγμή το ΚΤΕΛ Έβρου ξεκίνησε με συνεχείς απολυμάνσεις των λεωφορείων του αλλά και των πρακτορείων του και αυτό θα επαναμβάνεται για όσο διάστημα χρειαστεί όπως λέει η διοίκηση του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το ΚΤΕΛ Έβρου φροντίζει για την υγεία των επιβατών του με συνεχείς απολυμανσεις από ειδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο με εγγραφες πιστοποιήσει. Θα γίνει απολύμανση σε όλα τα πρακτορεία όπως και στο σύνολο των λεωφορείων.

Gepostet von ΚΤΕΛ Ν.Έβρου ΑΕ – KTEL N.Evrou SA am Mittwoch, 11. März 2020

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*