ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινητικό μήνυμα αστυνομικού απ’ τις Καστανιές στους Έλληνες: “Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε μένοντας σπίτι”

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινητικό μήνυμα αστυνομικού απ’ τις Καστανιές στους Έλληνες: “Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε μένοντας σπίτι”

Με ένα βίντεο από την… πρώτη γραμμή στις Καστανιές, ένας αστυνομικός που μαζί με τους συναδέρφους του και τους στρατιωτικούς κρατούν απαραβίαστα τα σύνορα μας, στέλνει συγκινητικό μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, για την… δοκιμασία που περνούν με την πανδημία του κορονοϊού.

“Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε. Μείνετε σπίτι”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Αβέλλας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου και ενώ πέφτει βροχή, ευχαριστώντας όσους του ευχήθηκαν για τα σημερινά γενέθλια του και τους ζητάει να προσέχουν και να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό μένοντας σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε! Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους σας για τις ευχές σας!

Gepostet von Michail Avellas am Sonntag, 15. März 2020

Ο Μιχάλης Αβέλλας, που μαζί με εκατοντάδες συναδέρφους του δίνουν όλο αυτό τον καιρό την “μάχη” να μην επιτρέψουν την εισβολή χιλιάδων κατευθυνόμενων από τους Τούρκους λαθρομεταναστών στο ελληνικό έδαφος, δημοσιεύει και μια φωτογραφία από την αποψινή επιφυλακή και την υπηρεσία που εκτελεί μαζί με τους στρατιωτικούς, γράφοντας:

Η ισχύς εν τη ενώσει !!!!
Στρατός κι Αστυνομία μαζί !!!!
Τα πιο υπέροχα γενέθλια της ζωής μου κάτω από έναν εθνικό σκοπό !!!!
Εσείς μείνετε σπίτι , εμείς σας φυλάμε !!!!

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*