Καστανιές: Μέσα στη βροχή, συνεργεία δουλεύουν για φωταγώγηση του φράχτη και ενίσχυση του

Καστανιές: Μέσα στη βροχή, συνεργεία δουλεύουν για φωταγώγηση του φράχτη και ενίσχυση του

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τις βροχές στις Καστανιές, συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για μεγαλύτερη φωταγώγηση του φράχτη με ισχυρούς προβολείς, αλλά και την ενίσχυση του στα περισσότερα σημεία.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία μας, συνεργεία της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ παρά την βροχή προχωρούν σε τοποθέτηση στύλων και καλωδίων ισχυρής τάσης από τις Καστανιές προς το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 και τον φράχτη. Λόγω της αλλαγής του καιρού στον βόρειο Έβρο, οι ελληνικές Αρχές έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρωθούν αναγκαίες εργασίες για την ενίσχυση του φράχτη στις Καστανιές, αλλά και τη φωταγώγηση του με ισχυρούς προβολείς που θα κάνουν τη νύχτα μέρα και θα εντοπίζεται η κάθε κίνηση.
Παράλληλα συνεχίζονται και οι εργασίες τοποθέτησης κινητών φρακτών και συρματοπλεγμάτων σε σημεία του ποταμού Έβρου, που αποτελούν φυσικά περάσματα από την Τουρκία προς την Ελλάδα.

Χθες Σάββατο βρέθηκε στις Καστανιές ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, που επιθεώρησε τον φράχτη και τις αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν την περιοχή.
Παρόμοια επίσκεψη έγινε πάντως και στην απέναντι τουρκική πλευρά και την πραγματοποίησε o Γενικός Διευθυντής της τουρκικής Αστυνομίας Μεχμέτ Ακτάς, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι Τούρκοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*