Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ απ’ τις λυσσασμένες προσπάθειες λαθρομεταναστών με τουρκική βοήθεια να “σπάσουν” τα σύνορα μας

Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ απ’ τις λυσσασμένες προσπάθειες λαθρομεταναστών με τουρκική βοήθεια να “σπάσουν” τα σύνορα μας

Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ από τις λυσσασμένες προσπάθειες των 300 με 500 λαθρομεταναστών να “σπάσουν” τα ελληνικά σύνορα στις Καστανιές σήμερα τα ξημερώματα, με την βοήθεια και καθοδήγηση των Τούρκων, που όμως απέτρεψαν οι ευρισκόμενες σε εγρήγορση αστυνομικές και ένοπλες δυνάμεις.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που δημοσιεύει το Evros-news.gr, η ώρα που έγιναν οι απόπειρες να ρίξουν τον φράχτη με χημικά, πέτρες, ξύλα, είναι μετά τις 3 τα ξημερώματα σήμερα.

Οι Τούρκοι που κατηύθυναν και συντόνιζαν τις ορδές των λαθρομεταναστών πίστευαν ότι θα.., έπιαναν στον ύπνο τους Έλληνες αστυνομικούς και στρατιωτικούς, αλλά… ατύχησαν, αφού δεν ευοδώθηκε αυτή η προσπάθεια τους.

Έτσι για πολλοστή φορά οι προσπάθειες λαθρομεταναστών να μπουν παράνομα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην χώρα μας, έχοντας την βοήθεια των Τούρκων Στρατοφυλάκων και όχι μόνο, έπεσαν στο κενό και κατάλαβαν όλοι ότι ο Έβρος δεν μπορεί να… πέσει.

Φαίνεται επίσης από τις φωτογραφίες αλλά και τα video, ότι ο φωτισμός που τοποθετήθηκε κατά μήκος του φράχτη από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, έχει μετατρέψει τη νύχτα σε μέρα και διευκολύνει τις ενέργειες και προσπάθειες των ελληνικών αρχών στην αποτροπή της εισβολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καστανιές: Γιουρούσια τα ξημερώματα από λαθρομετανάστες με τουρκική βοήθεια να μπουν στην Ελλάδα, αλλά αποτράπηκαν

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*