Αλεξανδρούπολη: Η αγάπη νίκησε τον… κορονοϊό. Τέσσερις πολιτικοί γάμοι χθες απ’ τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη –

Αλεξανδρούπολη: Η αγάπη νίκησε τον… κορονοϊό. Τέσσερις πολιτικοί γάμοι χθες απ’ τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη –

Η αγάπη τεσσάρων ζευγαριών νίκησε και τον… κορονοϊό χθες στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης τέλεσε ισάριθμους πολιτικούς γάμους στο δημαρχείο.

Φορώντας μάλιστα προστατευτικές μάσκες, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία (ο κ.Ζαμπούκης δεν φοράει πάντως όπως και η μία νύφη), τα τέσσερα ζευγάρια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και αν λάβουμε υπόψη μας ότι υπήρχαν και τέσσερις μάρτυρες κατά την διαδικασία, τότε μόλις που πρόλαβαν τα νέα απαγορευτικά μέτρα της Κυβέρνησης, αφού από σήμερα απαγορεύεται η δημόσια συνάθροιση 10 ατόμων και άνω. Ο ίδιος ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ανέβασε μάλιστα την φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebook και έγινε χαμός από τα θετικά σχόλια.

Οι τέσσερις γάμοι σίγουρα “έσπασαν” την άσχημη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη, μετά την αρνητική εξέλιξη με τα θετικά κρούσματα κορονοϊού που επιβεβαιώθηκαν πλέον και στην πόλη και τα ευτυχισμένα πρόσωπα των νεόνυμφων και των συγγενών τους έδωσαν μια διαφορετική, αισιόδοξη νότα. Οι νέοι άνθρωποι έδειξαν με την απόφαση τους να παντρευτούν χωρίς να τους πτοούν όσα συμβαίνουν, ότι η ζωή συνεχίζεται και η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλη η χώρα αλλά και η ανθρωπότητα, δεν μπορεί να την σταματήσει.

Από όλους εμάς στο Evros-news.gr ευχόμαστε από καρδιάς στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους.

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστης

    Α! Α! Α! Α! Α! Δήμαρχε όλα κι όλα, δε θα παίρνεις εσύ όλα τα εύσημα, άφησε και το Λάμπη σε παρακαλώ πολύ!!!..και παπά να του πεις να ντυθεί για κάνει τους γάμους θα το κάνει αρκεί να είναι στη δημοσιότητα!!!!
    Για το θεαθήναι είναι μάνα..!!!!!
    Δώσ’ του μικρόφωνο, τηλεόραση να τον τραβάει η κάμερα κι ας τον να μιλάει μέρες ολόκληρες!!!!!!! εεεεε!!!και φωτογράφους εννοείται!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*