Έχουν εντυπωσιάσει τους Ελλαδίτες αστυνομικούς, οι Κύπριοι συνάδερφοι τους που ήρθαν στον Έβρο

Έχουν εντυπωσιάσει τους Ελλαδίτες αστυνομικούς, οι Κύπριοι συνάδερφοι τους που ήρθαν στον Έβρο

-Γιαλαμάς: “Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που βρίσκονται δίπλα μας στην πρώτη γραμμή των συνόρων και υπερασπιζόμαστε μαζί την Ελλάδα”

Έχουν εντυπωσιάσει τους Ελλαδίτες αστυνομικούς οι 22 Κύπριοι συνάδερφοι τους που ήρθαν εδώ και μέρες στον Έβρο, για την αυταπάρνηση και το πάθος με το οποίο φυλάνε τα ελληνοτουρκικά σύνορα και δεν επιτρέπουν σε κανέναν λαθρομετανάστη να περάσει παράνομα στη χώρα μας.

Η Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης της Κυπριακής Αστυνομίας επιχειρεί στο νότιο Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γεμιστής Φερών. Χθες αλλά και σήμερα τους επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, που τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την παρουσία και τη βοήθεια τους. Τους παρέδωσε και μια εικόνα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη, ενώ σε συνεννόηση μαζί τους μερίμνησε έτσι ώστε να τους δοθεί μια μεγάλη σκηνή για την προφύλαξη τους από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Μάλιστα ο κ.Γιαλαμάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενη Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, ο οποίος φρόντισε μέσα σε λίγα λεπτά να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα και να μην είναι οι Κύπριοι αστυνομικοί στο απαράδεκτο παράπηγμα που πρόχειρα είχαν φτιάξει. 

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς για τη συνάντηση αυτή:

“Βρέθηκα κοντά στους Κύπριους Συναδέλφους μας από την Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης της Κυπριακής Αστυνομίας που ήρθαν εδώ στον Έβρο να μας συνδράμουν και να μας ενισχύσουν στη προσπάθεια που κάνουμε να κρατήσουμε τα σύνορα μας. Στην πρώτη γραμμή φύλαξης καθημερινά.


Τους ευχαριστήσαμε ιδιαίτερα που στέκονται δίπλα μας και αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως η Κύπρος στις δύσκολες στιγμές βρίσκεται πάντα δίπλα μας.
Υποχρέωση μας ως Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου να τους προσφέρουμε ότι είναι απαραίτητο από υλικά που έχουνε ανάγκη, καθώς και μια εικόνα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη να τους προστατεύει.

Τα θερμά μου ευχαριστώ στον συντοπίτη μας Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελουδη Διοικητή της 12ης Μεραρχίας για την άμεση ανταπόκριση σε αίτημα της Ένωσης μας, για μια σκηνή στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μας.


Είμαστε και θα είμαστε μαζί, είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που βρίσκονται δίπλα μας στην πρώτη γραμμή των συνόρων και υπερασπιζόμαστε μαζί την Ελλάδα.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κύπρο!!!!