Στην Κωνσταντινούπολη επιστρέφουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από την Αδριανούπολη και τον Έβρο εξαιτίας του κορονοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΜΚΟ Δίκτυο Αλληλεγγύης προς τους Μετανάστες στην τουρκική ενημερωτική ιστοσελίδα Bianet, επειδή οι πρόσφυγες/μετανάστες που βρίσκονται στον καταυλισμό του Παζάρκουλε (απέναντι από τις Καστανιές, στα σύνορα) είναι οι πλέον ευάλωτοι να κολλήσουν τον κορονοϊό, οι τουρκικές αρχές αποφάσισαν άμεση δράση.
Συγκεκριμένα, περίπου 300 άνδρες της στρατοχωροφυλακής ενημέρωσαν τους πρόσφυγες και μετανάστες στο Παζάρκουλε ότι θα εκκενώσουν την περιοχή και ήδη πρόσφυγες και μετανάστες άρχισαν να μεταφέρονται με πούλμαν στο σταθμό λεωφορείων της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου από εκεί να ταξιδέψουν για όπου αλλού θέλουν εντός Τουρκίας. Αν και οι περισσότεροι επιθυμούν να παραμείνουν στην Κωνσταντινούπολη με την ελπίδα ότι θα ξαναγυρίσουν στα σύνορα Τουρκίας-Ελλάδας.
«Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η μεταφορά τους από την Αδριανούπολη. Αλλά οι άνθρωποι που πήγαν στο Παζάρκουλε έκλεισαν τα σπίτια τους, άφησαν τις δουλειές τους και τώρα ξανα-συνωστίζονται εδώ. Υπάρχουν οικογένειες. Απόψε και συνεχώς θα συνεχίσουν να καταφτάνουν λεωφορεία και ο αριθμός των ανθρώπων θα αυξηθεί», αναφέρει εκπρόσωπος της τουρκικής ΜΚΟ, η οποία καταγγέλλει ότι στο σταθμό λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη ο συνωστισμός είναι ήδη μεγάλος, καθώς εκτός από τους νέο-αφιχθέντες από τα σύνορα, περιμένουν ακόμη πρόσφυγες και μετανάστες, που συνεχίζουν να έρχονται από όλη την Τουρκία, προκειμένου να πάνε στην Αδριανούπολη, παρόλο που τώρα αδειάζει, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα περάσουν στην Ελλάδα ή επειδή έχουν ξεμείνει από χρήματα.
«Οι πρόσφυγες χρειάζονται ένα μέρος να μείνουν και όλοι τώρα έχουν εστιάσει στο θέμα του ιού. Συστήνεται στους ανθρώπους να μείνουν στα σπίτια τους, αλλά οι πρόσφυγες δεν μπορούν να κάνουν ούτε το τεστ του κορονοϊού. Όλοι αυτοί πρέπει να τοποθετηθούν σε σπίτια κι όχι να μείνουν στους δρόμους», σημειώνει η εκπρόσωπος της ΜΚΟ.
Πηγή: ethnos.gr
Γίνεται αλλαγή φρουράς που λέμε… Θά τούς αντικαταστήσουν με νέο ασκέρι… Για νέες ασκήσεις… Αυτό το παιχνίδι θα το τραβήξουν σέ βάθος χρόνου… Πάνε να μας εξουθενωσουν και να μας παλαβώσουν οι Αγαρηνοί… και να μας κάνουν να νά πέσουμε σαν τα κοτόπουλα… Παίζουν με τίς αντοχές μας… Αμ δε…
Έρχεται η 25η Μαρτίου 1821, πρέπει να το γιορτάσουμε!!! Βγάλτε ωρε λεβέντες τά καριοφίλια να κελαηδησουν!!! Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία!!! Λευτεριά ή Θάνατος !!! Και σαν πρώτα δοξασμένη χαίρε χαίρε Λευτεριά!!! ΑΕΡΑΑΑΑ !!!!
Και αυτά τα Μογγολια που δείχνουν να φτιάχνουν σχεδιες και να μας απειλούν με σφάξιμο τι θα γίνουν;