Κλειστές και Κυριακή, εκτός του Σαββάτου, λαϊκές αγορές και παζάρια σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Κλειστές και Κυριακή, εκτός του Σαββάτου, λαϊκές αγορές και παζάρια σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Κλειστές και την Κυριακή 22 Μαρτίου, εκτός του Σαββάτου 21 Μαρτίου, θα είναι όλες λαϊκές αγορές και τα παζάρια σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Με έκτακτη ανακοίνωση πριν από λίγο, έγινε γνωστή η συγκεκριμένη απόφαση της ομάδας συντονισμού και διαχείρισης έκτακτων ενεργειών της Περιφέρειας ΑΜΘ για τον κορωνοϊό, αφού σε κάποιες πόλεις ή περιοχές της Περιφέρειας, γίνονται και Κυριακές κάποια παζάρια. Όπως αναφέρεται σε αυτήν:

“Μετά την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά αναφορικά με το έκτακτο κλείσιμο των λαϊκών αγορών το Σάββατο 21 Μαρτίου για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, επεκτείνουμε την απόφαση και την Κυριακή 22 Μαρτίου και ανακοινώνουμε ότι θα είναι κλειστές όλες οι πάσης φύσεως λαϊκές αγορές και παζάρια το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Καλούμε τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας”.

Τι αποφάσισε η Κυβέρνηση για τις λαϊκές

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς για τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα μας, αύριο το Σάββατο θα είναι κλειστές οι λαϊκές αγορές, ενώ από Δευτέρα μειώνονται κατά 50% οι παραγωγοί και οι πάγκοι θα έχουν απόσταση 5 μέτρων για την αποφυγή συνωστισμού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*