Το Σιφώνι: Ο καημός, το μένος και η απόγνωση ενός δημοσιογράφου και ο “πληγωμένος” ποδηλατόδρομος

Το Σιφώνι: Ο καημός, το μένος και η απόγνωση ενός δημοσιογράφου και ο “πληγωμένος” ποδηλατόδρομος


Ήμουν κάθετα αντίθετη με την δημόσια κόντρα Πιτιακούδη – Αποστολίδη. Δεν ήταν ωφέλιμη κοινωνικά, ούτε ενδιέφερε κανένα αναγνώστη ή ακροατή.

 Δεν μπόρεσα όμως να καταλάβω, αυτό που διάβασα σε χθεσινό δημοσίευμα τοπικού μέσου της Αλεξανδρούπολης, που “έκραζε” τους Δημάρχους της Ελλάδας, επειδή απολυμαίνουν τους δρόμους και τις πλατείες.
 Ποια είναι ακριβώς η πρόταση; Να μην απολυμαίνουν τους δημόσιους χώρους οι Δήμαρχοι; Μήπως να παραιτηθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, επειδή με κανονική στολή…περιπάτου, επιβλέπουν τις απολυμάνσεις και στέλνουν μηνύματα στους πολίτες;

 Γιατί όπως βλέπω στο βίντεο του δήμαρχου της Αθήνας, κάτι ανάλογο με την Αλεξανδρούπολη έκανε και αυτός και το παρουσίασε μάλιστα από μόνος του στην προσωπική του σελίδα.

Ο Δήμος Αθηναίων είναι εδώ. Δουλεύει για να μπορείτε όλοι να μείνετε στο σπίτι. #μένουμε_σπιτι

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Sonntag, 15. März 2020

 Να παραιτηθούν επίσης και ο δήμαρχος της Ορεστιάδας και Πρόεδρος της ΠΕΔ ΒασίληςΜαυρίδης, μαζί με τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο, που και αυτοί κάνουν απολυμάνσεις σε διάφορους χώρους, όπως βλέπω στις επίσημες ανακοινώσεις και στα facebookια τους;
 Τα συναισθήματα “αγάπης” κάποιων δημοσιογράφων απέναντι στον Δήμαρχο Ζαμπούκη τα γνωρίζουμε όλοι όπως γνωρίζουμε και τα συναισθήματα “αγάπης” κάποιων άλλων δημοσιογράφων απέναντι στον πρώην Δήμαρχο Λαμπάκη.
 Από κει και πέρα, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι σε Έβρο, Ελλάδα και παγκόσμια, να… κράζεις τα όποια μέτρα παίρνονται για θέματα προστασίας της υγείας απ’ τον κορονοϊό, μόνο θυμηδία προκαλούν σε όσους τα διαβάζουν ή τα ακούνε.

Ο “πληγωμένος” ποδηλατόδρομος στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης

 Μηχανικός δεν είμαι. Αλλά και σαν απλός πολίτης προσπαθώ να εξηγήσω τι ακριβώς δείχνει η φωτογραφία που μου έστειλε ένας φίλος.
 Μήπως αυτοί οι στρόγγυλοι μαύροι κύκλοι είναι η νέα τάση στη διακόσμηση ποδηλατοδρόμων; Μάλλον όχι.
Μου μοιάζουν για μπαλώματα στην άσφαλτο. Αν αυτό αληθεύει τότε αναρωτιόμαστε. Ακόμη δεν δόθηκε καν στην κυκλοφορία αυτός ο ποδηλατόδρομος και έβγαλε ήδη τέτοια προβλήματα;

 Δηλαδή σε 12- χρόνια τι θα συμβεί;

 Ως άσχετη δεν είμαι εμπαθής γιατί ελπίζω ότι υπάρχει κάποια σοβαρή εξήγηση γι αυτό. Γιατί αν δεν υπάρχει…. ανησυχώ!

Το Σιφώνι