Πολιτικός γάμος την εποχή του κορονοϊού και στην Ορεστιάδα

Πολιτικός γάμος την εποχή του κορονοϊού και στην Ορεστιάδα

Η αγάπη και η απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου… κορονοϊό δεν κοιτά. Δυο νέοι άνθρωποι, ο Δημήτρης και η Δήμητρα αποφάσισαν χθες Πέμπτη και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Ορεστιάδας.

Μετά την Αλεξανδρούπολη, όπου ο ίδιος ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης πάντρεψε 4 ζευγάρια, την αισιόδοξη είδηση, που έρχεται κόντρα στο μουντό και καταθλιπτικό κλίμα των ημερών, με τα όσα συμβαίνουν λόγω κορονοϊού αλλά και στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου, γνωστοποίησε ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας Αρχοντής Αρχοντίδης, αρμόδιος για την τέλεση των πολιτικών γάμων, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, μαζί με τις φωτογραφίες.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

“Και κάπου εκεί, μέσα στο “γκρίζο” της περιόδου που διανύουμε, έρχονται δύο νέα παιδιά και σου θυμίζουν το συναίσθημα της χαράς και κυρίως της αισιοδοξίας για το μέλλον …
Με την φρεσκάδα τους και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (ελέω κορονοϊού) αποφάσισαν να έρθουν σε “ισόβια κοινωνία βίου, σαν σύζυγοι” αποδεικνύοντας ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από κάθε ιό.

Δημήτρη και Δήμητρα να ζήσετε ….Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε αυτή τη χαρά.

Οι υπόλοιποι …Μένετε Σπίτι…..εκτός και αν αποφασίσετε να παντρευτείτε με πολιτικό γάμο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Η αγάπη νίκησε τον… κορονοϊό. Τέσσερις πολιτικοί γάμοι χθες απ’ τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη