Σουφλί: Απολυμάνσεις απ’ τον δήμο και λειτουργία ειδικής δομής υπηρεσιών φροντίδας, αλληλεγγύης και εξυπηρέτησης

Ο δήμος Σουφλίου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της τεράστιας υγειονομικής κρίσης, έχει οργανωθεί και καταβάλλει κάθε προσπάθεια εξυπηρέτησης των δημοτών του όπου και αν βρίσκονται.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος συντονίζει μαζί με τους Αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και την συμμετοχή των υπηρεσιών, όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ξεπεραστεί η σοβαρή κρίση που υπάρχει. Γι’ αυτό, στα πλαίσια των ενεργειών του Δήμου Σουφλίου για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού, έγιναν και θα συνεχίσουν συνεχείς απολυμάνσεις.

Συγκεκριμένα, απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν στα Αστυνομικά Τμήματα, στα τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Τυχερού, στο Πυροσβεστικο Κλιμάκιο Σουφλίου, στο Δημαρχείο Σουφλίου, στο εργοτάξιο του δήμου, καθώς και στο Δημοτικό Κατάστημα Τυχερού. Γι’ αυτό ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου Χαράλαμπος Βομβέλλης απέστειλε και ευχαριστήρια επιστολή.

Κοντά σε όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν

O Δήμος Σουφλίου λειτουργεί επίσης ήδη δομή παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης, προς τους δημότες που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν. Τόσο στην πόλη όσο και στους οικισμούς. Μάλιστα ο δήμαρχος κ.Καλακίκος έχει συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και ενημερώνεται για την κατάσταση και τις ανάγκες, ενώ τους ζητάει να βρίσκονται συνέχεια κοντά στους συνδημότες τους και να λύνουν όποια προβλήματα προκύπτουν σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση.
Όσοι δημότες χρειάζονται βοήθεια στην εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, καλούνται να επικοινωνούν από τις 07:00 – 15:00 στα τηλέφωνα:
– 2554023535 (περιοχή Σουφλίου – Ορφέα) και
– 2554042049 (περιοχή του Τυχερού)
και στο e-mail: kapisfl@0890.syzefxis.gov.gr