Φραγκούλης: «Αν δεν υπήρχε ο Φράχτης του Έβρου, χιλιάδες θα… λιάζονταν στην Ελλάδα Αστράτευτοι του Κολωνακίου”

Φραγκούλης: «Αν δεν υπήρχε ο Φράχτης του Έβρου, χιλιάδες θα… λιάζονταν στην Ελλάδα Αστράτευτοι του Κολωνακίου”

Παρέμβαση για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να επεκτείνει τον φράχτη στην περιοχή των Καστανιών, έκανε ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.

Ο Κομοτηναίος απόστρατος Στρατηγός και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, επί ημερών του οποίου ξεκίνησε και κατασκευάστηκε και η Αντιαρματικλη ΤΑΦΡΟΣ μήκους 135 χιλιομέτρων, πλάτους 32 μέτρων και βάθους 7 μέτρων παράλληλα με τον ποταμό Έβρο, δεν.. χαρίστηκε σε όλους αυτούς που πολέμησαν λυσσαλέα την κατασκευή του φράχτη, ο οποίος κατασκευάστηκε το 2012 και δρομολογήθηκε επί θητείας Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά συνάντησε αρχικά πολλές αντιδράσεις από κόμματα και οργανώσεις, ενώ διαφώνησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Έβρο, με πρώτο τον τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, εκτός από τον Δήμο Ορεστιάδας, στην επικράτεια του οποίου κατασκευάστηκε.

DIGITAL CAMERA

«Όταν λοιδορούσαν τα έργα αποτροπής εισόδου των παρανόμως εισερχομένων λαθρομεταναστών ,όπως η Αντιαρματική ΤΑΦΡΟΣ μήκους 135 χιλιομέτρων πλάτους 32 μέτρων και βάθους 7 μέτρων παράλληλα με τον Έβρο ποταμό και του φράκτη 12,5 χιλιομέτρων σε Καστανιές και Νέα Βυσσα…Τι έχουν να πουν σήμερα;» αναρωτήθηκε ο Φράγκος Φραγκούλης.

«Αν δεν υπήρχε ο Φράχτης και η Τάφρος του Έβρου, τότε ο Αχμέτ και ο Μεμετ θα “λιάζονταν” με εντολή του Ισλαμιστή Σουλτάνου Ερντογαν, κύριοι Αριστοκράτες-Αστράτευτοι του Κολωνακίου, στην πλατεία Συντάγματος», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ που ως γνωστόν δεν… μασάει τα λόγια του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*