Παρακολουθήστε τηλεοπτικά, ακούστε ραδιοφωνικά την Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά, ακούστε ραδιοφωνικά την Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά και να ακούσουν ραδιοφωνικά τόσο την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία όσο και την Ακολουθία των Χαιρετισμών από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, θα έχουν όσοι το επιθυμούν.

Αυτό θα γίνεται από την Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας και τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ Ορεστιάδας και της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της:

“Φέρεται εἰς γνῶσιν τοῦ χριστεπωνύμου πληρώματος τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου,  Ὀρεστιάδος καί Σουφλίου ὅτι εἰς ἐφαρμογήν τῆς διατάξεως τῆς παραγράφου 6 τῆς ὑπ’ ἀριθμ. 2867 Υ1 Κοινῆς  Ὑπουργικῆς Ἀποφάσεως «Περί ἐπιβολῆς τοῦ μέτρου τῆς προσωρινῆς ἀπαγόρευσης τῆς τέλεσης κάθε εἴδους λειτουργιῶν καί ἱεροπραξιῶν στούς θρησκευτικούς χώρους λατρείας γιά τό χρονικό διάστημα ἀπό 16.03.2020 ἕως 30.03.2020» (ΦΕΚ 872 τεῦχος Β΄ 16.03.2020), θά ἀναμεταδίδονται ἀπευθείας ραδιοφωνικά καί τηλεοπτικά  ἀπό τόν Ἱερό Μητροπολιτικό Ναό Ἁγίων Θεοδώρων Ὀρεστιάδος ὁ Ὄρθρος καί ἡ Θεία Λειτουργία, κάθε Κυριακή  καί τήν 25η Μαρτίου, ἀπό 7ης πρωινῆς, καί ἡ Ἀκολουθία τῶν Χαιρετισμῶν, κάθε Παρασκευή, ἀπό  7ης  ἀπογευματινῆς.

Ραδιοφωνικά θά ἀναμεταδίδονται οἱ ἱερές ἀκολουθίες ἀπό τόν Ραδιοφωνικό Σταθμό τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ὀρεστιάδος καί Σουφλίου, πού ἐκπέμπει στούς 90,8 μεγακύκλους τῶν FM,  καί ἀπό τόν  Ραδιοφωνικό Σταθμό τῆς ΕΡΤ Ὀρεστιάδος, πού ἐκπέμπει στούς 103,5 μεγακύκλους τῶν FM. Τηλεοπτικά θά ἀναμεταδίδονται οἱ ἱερές ἀκολουθίες ἀπό τόν Τηλεοπτικό Σταθμό τοῦ Δήμου Ὀρεστιάδος ORTV.