Διαδικτυακές προπονήσεις live κάνει λόγω κορονοϊού, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Έβρου Σουφλίου

Διαδικτυακές προπονήσεις live κάνει λόγω κορονοϊού, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Έβρου Σουφλίου

Ο προπονητής και οι κοπέλες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Έβρου Σουφλίου, που φυσικά εφαρμόζουν τον… Μένουμε Σπίτι, βρήκαν την λύση για να μην μένουν σε αδράνεια και να διατηρήσουν την… φόρμα τους-τηρουμένων των αναλογιών-στο διάστημα που απαγορεύονται οι προπονήσεις στο γήπεδο.

Με πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας Γιώργου Πετκίδη, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Έβρου Σουφλίου ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες live διαδικτυακές προπονήσεις. Σκοπός τους δεν είναι μόνο η συνεχής εκγύμναση του σώματος, αλλά πολύ περισσότερο του πνεύματος και της ψυχής. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ.Πετκίδης: “Με τον τρόπο αυτό στοχεύω όχι μόνο στη διατήρηση της φυσικής κατάστασης των κοριτσιών, αλλά ταυτόχρονα και στην ανύψωση του ηθικού τους, από τον αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι. Είμαστε κάτι παραπάνω από ομάδα”.

Όπως μάλιστα λέει ο νεαρός τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Έβρου Σουφλίου: “Φυσικά και θέλω και μακάρι να πάρουν την ιδέα αυτή πολλοί προπονητές ερασιτεχνικών ομάδων και να πράξουν το ίδιο. Είναι μια λύση στις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι και φυσικά αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων και να εφαρμόζουμε τις οδηγίες των ειδικών και των επιστημόνων για την μη διάδοση του κορονοϊού. Γιατί οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχουμε πιο δυνατούς οργανισμούς, αλλά δεν πρέπει ούτε λεπτό να ξεχνάμε τους γονείς μας και τους παππούδες μας και γενικότερα τις ευπαθείς ομάδες. Πρέπει εκτός από τον εαυτό μας, να τους προστατεύσουμε και να βγούμε όλοι μαζί νικητές από αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*