ΒΙΝΤΕΟ: Μηνύματα απερχόμενου Διοικητή 12ης Μεραρχίας Υποστρατήγου Α.Χουδελούδη σε στρατιωτικό προσωπικό και τοπικούς φορείς

ΒΙΝΤΕΟ: Μηνύματα απερχόμενου Διοικητή 12ης Μεραρχίας Υποστρατήγου Α.Χουδελούδη σε στρατιωτικό προσωπικό και τοπικούς φορείς

Με βιντεοσκοπημένα μηνύματα επέλεξε να απευθυνθεί και να αποχαιρετήσει το στρατιωτικό προσωπικό αλλά και τους τοπικούς φορείς ο απερχόμενος Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο οποίος αναλαμβάνει  πλέον  καθήκοντα Διευθυντού Ε’ ΚΛΑΔΟΥ του ΓΕΕΘΑ.

Η αλλαγή διοίκησης ολοκληρώθηκε τυπικά σήμερα και λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού που έχουν επιβληθεί πανελλαδικά, δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί με την προβλεπόμενη τελετή παράδοσης-παραλαβής και έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Γι’ αυτό ο Εβρίτης (από το χωριό Παλιούρι Διδυμοτείχου) Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο οποίος κατά γενική ομολογία υπήρξε ένας από τους πιο πετυχημένους Διοικητές του συγκεκριμένου νευραλγικού στρατιωτικού σχηματισμού της περιοχής μας και φεύγει με τις καλύτερες των εντυπώσεων, απευθύνθηκε αρχικά στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της 12ης Μεραρχίας με τα οποία συνεργάστηκε.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ 12ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους κατοίκους για την βοήθεια τους

στην πρόσφατη κρίση στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Άριστη ήταν όμως η συνεργασία του και με τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της Αλεξανδρούπολης και του νομού Έβρου γενικότερα, στον ένα χρόνο που βρέθηκε στην διοίκηση της Μεραρχίας και μάλιστα με δικές του αποφάσεις οι ένοπλες δυνάμεις έδειξαν μια έντονη δραστηριότητα εξωστρέφειας προς την τοπική κοινωνία. Γι΄αυτό και επέλεξε να αναφερθεί στους εκπροσώπους των τοπικών αρχών. Τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλωες κ.Άνθιμο, τους βουλευτές και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως έκανε στους κατοίκους του Έβρου και της περιοχής ευθύνης της 12 Μεραρχίας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για την ευγενική πρόθεση των πολιτών να ενισχύσουν το έργο του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, που ενεργούν στα βορειοανατολικά σύνορα της πατρίδας μας. Η πρόθεση τους και μόνο μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη”.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*