Χαρδαλιάς: Μόνο οι Έλληνες πολίτες θα μπαίνουν απ’ την Τουρκία στην Ελλάδα αποκλειστικά απ’ τους Κήπους

Χαρδαλιάς: Μόνο οι Έλληνες πολίτες θα μπαίνουν απ’ την Τουρκία στην Ελλάδα αποκλειστικά απ’ τους Κήπους

Από σήμερα το πρωί διεκόπησαν όλες οι συνδέσεις με την Τουρκία. Αεροπορικές, οδικές, σιδηροδρομικές. Επιτρέπεται μόνο η είσοδος από το Τελωνείο των Κήπων, η είσοδος όλων των Ελλήνων πολιτών και μόνο”. Αυτό δήλωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ.Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από το βράδυ στις 12 σταματούν όλες οι πτήσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, από την Πέμπτη 26 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, η AEGEAN σταματάει όλες τις πτήσεις εξωτερικού. Για περισσότερο από έναν μήνα δηλαδή, ο ελληνικός αερομεταφορέας δεν θα πραγματοποιεί πτήσεις από και προς το εξωτερικό.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΟΥΝ

Τσιόδρας: Στους 17 οι νεκροί, 71 νέα κρούσματα στη χώρα και 695 συνολικά

Ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό   Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 71 νέα κρούσματα στη χώρα, με τον αριθμό να φτάνει στα 695 συνολικά. Ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ανέφερε ότι 114 άνθρωποι νοσηλεύονται, εκ των οποίων 35 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Ο μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων είναι τα 68 έτη και μεταξύ αυτών υπάρχει μόνο μία γυναίκα.

Το 74% εξ αυτών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ έχουν χρόνια υποκείμενα νοσήματα.

Από τα 695 συνολικά κρούσματα, το 56% είναι άντρες, το 75% έχει ηλικία από 18 έως 64 έτη και το 21% είναι μεγαλύτεροι των 65 ετών.

Από τους 17 νεκρούς, οι 14 είναι άντρες και οι τρεις γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 76 έτη.
29 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο.«Δυστυχώς, το εμβόλιο αργεί» υπογράμμισε ο κ. Τσιόδρας. Τόνισε επίσης ότι τα συνολικά κρούσματα στη χώρα, με βάση το μαθηματικό μοντέλο, υπολογίζονται σε 8.000-10.000. «Αγοράσαμε χρόνο με τα μέτρα» ανέφερε ακόμη.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*