Χατζηγιάννογλου: Απάντηση σε Τοκαμάνη και ανακοίνωση για τα μέτρα που έλαβε κατά του κορονοϊού

Χατζηγιάννογλου: Απάντηση σε Τοκαμάνη και ανακοίνωση για τα μέτρα που έλαβε κατά του κορονοϊού

Απάντηση στην ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστου Τοκαμάνη και της παράταξης του “Δυναμικά Μπροστά”, έδωσε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου. Παράλληλα, με δεύτερη ανακοίνωση του αναφέρεται στα μέτρα πρόληψης που έλαβε για τον κορονοϊό.

Οι δυο ανακοινώσεις εκδόθηκαν χθες, αλλά απλά δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Διδυμοτείχου και δεν στάλθηκαν στα ΜΜΕ, ούτε φυσικά στο Evros-news.gr, αφού και στο θέμα της επικοινωνίας είναι δεδομένο ότι ο κ.Χατζηγιάννογλου και οι συνεργάτες του υστερούν σοβαρά. Ίσως είναι όλοι θιασώτες του δόγματος… Σάκη Γιαννόπουλου, του διορισμένου Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΔ, ο οποίος προτρέπει τους δημοσιογράφους να… αναζητούν τις ανακοινώσεις της δημοτικής επιχείρησης που είναι υπεύθυνος αλλά και όσες αφορούν τον δήμο, στην ιστοσελίδα ή στις προσωπικές σελίδες του facebook.

Η απάντηση του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου στην ανακοίνωση Τοκαμάνη που τον κατηγόρησε για ευθύνες στο θέμα του χειρισμού της μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό, αναφέρει:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Κε Τοκαμάνη,
ο κ Χατζηγιάννογλου και οι συνεργάτες του, έως και σήμερα διαχειρίζονται δύο από τα πιο σημαντικά θέματα που αντιμετώπισε ο Δήμος. Το ζήτημα των συνόρων και την Πανδημία.
Και στα δύο έχετε λάμψει δια της απουσίας σας, με συνέπεια να κάνετε τις προτάσεις σας δημόσια.
Βλέποντας την ανάρτηση σας αναρωτιόμαστε, όλος αυτός ο ζήλος πως μπορεί και στέκεται εμπόδιο στο να παρευρεθείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο και να βάλετε «τάξη».


Ωστόσο, παραδέχομαι ότι τηρείτε επαφή με το Δημοτικό Συμβούλιο. Προσπαθήσατε να επηρεάσετε δημοτικούς συμβούλους πλέον της παράταξης σας, ώστε να μην παρευρεθούν στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο και στην ψήφιση του προϋπολογισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τοκαμάνης για Χατζηγιάννογλου: “Όποιος δεν μπορεί να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινίζει”

Δυστυχώς για εσάς παρευρέθηκαν, ενώ μόνο ο συνδυασμός σας απουσίαζε.
Παρευρέθηκαν, γιατί αυτό που βιώνουμε ως ανθρωπότητα και ως δήμος, είναι μεγαλύτερο από εμάς και τις πολιτικές φιλοδοξίες, ενώ απαιτεί να ξεχάσουμε αυτά που μας χωρίζουν και να «σηκώσουμε μανίκια».
Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες, σας έχουν τυφλώσει τόσο πολύ, που πλέον οι πράξεις σας φλερτάρουν με την επικινδυνότητα. Η ανθρωπότητα περνά την μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών, η οποία μπροστά στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων φαντάζει αδιάφορη.
Ρισκάρετε την ασφάλεια των ανθρώπων που μανιωδώς προσπαθείτε να πείσετε ότι έπρεπε να σας επιλέξουν. Κάποιοι σας επιλέξαν και δεν τιμάτε ούτε καν αυτούς, καθώς λείπετε από επιλογή τα τελευταία δύο (2) Δημοτικά Συμβούλια και στις τελευταίες οικονομικές επιτροπές.
Δεν έχετε καμία εικόνα των εργασιών και του τι συμβαίνει στον Δήμο. Προφανώς απολαμβάνετε την καραντίνα, περιμένοντας να βγάλετε το φίδι από την τρύπα με αλλουνού το χέρι.
Κρυφτείτε λοιπόν σπίτι σας μέχρι να τελειώσει η πανδημία, γιατί όπως λένε και τα μέτρα δεν κάνει να «λερώσετε τα χέρια σας». Εμείς φοράμε γάντια. Το περιέχει εξάλλου και στα μέτρα που διαβάσαμε και εφαρμόσαμε, αλλά φυσικά έχετε άγνοια λόγω της συστηματικής σας απουσίας.
Λυπάμαι για την στάση σας και θεωρήστε αυτή την απάντηση οριστική, καθώς η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο να αφιερώνω πολύτιμο χρόνο σε πολιτικές αψιμαχίες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΡΩΜΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

Κορονοϊός: Δεν έχουμε κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Προγραμματίσαμε να κάνουμε απολυμάνσεις όταν πρέπει 

Σε άλλη ανακοίνωση του, ο δήμαρχος Διδυμοτείχου αναφέρεται στα μέτρα πρόληψης που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Αφού επαναλαμβάνει δυο φορές ότι το Διδυμότειχο είναι μια από τις πόλεις που δεν έχουν επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, δεν λέει τίποτα για το γεγονός είναι επίσης η μοναδική πόλη του Έβρου που έχει ανοιχτές τις λαϊκές γιατί προφανώς αυτό θα συνεχιστεί, αποφεύγει να πει το παραμικρό γιατί παρέμενε ως το Σάββατο ανοιχτό το Δημοτικό Στάδιο αν και είναι αθλητική εγκατάσταση, κάτι που είχε απαγορευτεί πανελλαδικά εδώ και μέρες, τονίζει χαρακτηριστικά ότι “Προγραμματίσαμε την απολύμανση Δημοτικών και κοινοχρήστων χώρων, την στιγμή που πρέπει και όχι με άσκοπες εφαρμογές (σ.σ.προφανώς οι άλλοι δήμοι του Έβρου που τις πραγματοποίησαν θεωρεί πως έκαναν άσκοπες εφαρμογές), σε συνεννόηση πάντα με τις αρχές υγείας.

Η ανακοίνωση του δήμου Διδυμοτείχου αναφέρει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*