Το φοβερό μήνυμα του Ιατροδικαστή Αλεξανδρούπολης Παύλου Παυλίδη με την προτροπή “Μένουμε Σπίτι”

Το φοβερό μήνυμα του Ιατροδικαστή Αλεξανδρούπολης Παύλου Παυλίδη με την προτροπή “Μένουμε Σπίτι”

Με ένα φοβερό μήνυμα ο Ιατροδικαστής Αλεξανδρούπολης Παύλος Παυλίδης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους, για την ανάγκη να… Μένουμε Σπίτι, ώστε ν’ αποφύγουμε την πανδημία του κορονοϊού.

Έγραψε λοιπόν στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο καταξιωμένος επιστήμονας της περιοχής μας, με χιούμορ είναι αλήθεια, αλλά και ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους να μην ρισκάρουμε αυτή την εποχή.

“Αυτό είναι ένα ραδίκι… 

Όσο το βλέπουμε από πάνω είμαστε καλά…

Μένουμε Σπίτι για να μην το βλέπουμε ανάποδα!!!

Ένα σχόλιο

  1. Μαρία Μερτζανιδου

    Ίσως το ραδίκι γιατρέ σίγουρα θα το δω ανάποδα αφού επλεξα στα γρανάζια της γραφειωκρατιας της επιστήμης έχω ένα εγγεφαλο που ίσως αιμοραγη λειτουργώ με πρόγραμμα και μια δουλειά που είναι να την κάνω σε 10 λεπτά σε 1 ώρα γίνετε από τον καρκίνο επεζισα θα πάω από εγγεφαλικο??? Ευχωμε να μπορέσουν να με να διασολινοσουν!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*