Έβρος: Όταν βουλευτής καταργεί το κυβερνητικό μήνυμα “Μένουμε Σπίτι” και κάνει περιοδείες χωρίς καμιά προφύλαξη!!!

Έβρος: Όταν βουλευτής καταργεί το κυβερνητικό μήνυμα “Μένουμε Σπίτι” και κάνει περιοδείες χωρίς καμιά προφύλαξη!!!

-Ο Τάσος Δημοσχάκης έκανε 4ήμερη περιοδεία εν μέσω κορονοϊού, χωρίς καμιά προφύλαξη και ενώ όλοι συστήνουν “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”

Η Κυβέρνηση κάνει τεράστια προσπάθεια για να πείσει, με πολλούς και διάφορους τρόπους, τους πολίτες ότι πρέπει να εφαρμόσουν το “Μένουμε Σπίτι” και να μην μετακινούνται. Όταν το κάνουν θα πρέπει να παίρνουν σοβαρά μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του, προσπαθούν να δείξουν το καλό παράδειγμα και βγαίνουν από τα γραφεία και τα σπίτια τους μέσω… Skype. Ακόμα και το υπουργικό συμβούλιο έγινε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης. Υπάρχει όμως ένας κυβερνητικός βουλευτής. ο Εβρίτης Τάσος Δημοσχάκης, που με χαρακτηριστική ευκολία-και επιπολαιότητα-τα… κατάργησε όλα αυτά και βρήκε την ώρα να κάνει… δημόσιες σχέσεις και να δημιουργήσει επικοινωνιακές εντυπώσεις.

Όχι μόνο δεν εφάρμοσε το “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”, αλλά σηκώθηκε από την Αθήνα όπου μένει μόνιμα και στην οποία υπάρχουν αυτή την στιγμή τα περισσότερα καταγεγραμμένα θετικά κρούσματα κορονοϊού και ξεκίνησε… περιοδεία στο νομό Έβρου με επισκέψεις και συναντήσεις. Όπως μας πληροφορεί με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, έκανε… 4ΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ “ΜΕΤΩΠΑ” ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΥΡΩΠΗ & Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ!!

Πήρε λοιπόν σβάρνα, πάντα χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης για τον κορονοϊό όπως δείχνουν ξεκάθαρα οι φωτογραφίες που ο ίδιος “ανέβασε” στο προσωπικό του προφίλ στο facebook και συναντήθηκε με αστυνομικούς, στρατιωτικούς και πολύ χειρότερα, μπήκε στα δυο Νοσοκομεία του νομού Έβρου για να έχει κατ ιδίαν συναντήσεις με τους Διοικητές τους.

Το φοβερό είναι ότι πάνω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε για τις συναντήσεις του χωρίς να έχει πάρει καμιά προφύλαξη, … κότσαρε και το σλόγκαν “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”. Τόση υποκρισία

Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, ο κυβερνητικός βουλευτής κ.Δημοσχάκης δεν φοράει ούτε γάντια, ούτε μάσκα, όχι μόνο για την δική του προστασία, αλλά και όσων ήρθε σε επαφή. Πρόκειται μάλιστα για αστυνομικούς και στρατιωτικούς που φυλάνε τα σύνορα μας και θα πρέπει η κατάσταση της υγείας τους να διαφυλάσσεται από όλους ως “κόρη οφθαλμού”. Επειδή δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με τους Διοικητής του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Ρούφο και Διδυμοτείχου Χρήστο Καπετανίδη, ελπίζουμε μπαίνοντας σε αυτά, ιδιαίτερα στην Αλεξανδρούπολη που είναι και Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορονοϊό, να πήρε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Αν και με την επιπολαιότητα που διαπιστώνουμε, είναι άγνωστο τι πραγματικά συνέβη.

Διαβάστε την ανάρτηση του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Τάσου Δημοσχάκη και θαυμάστε υπευθυνότητα και συμπεριφορά σις κρίσιμες στιγμές της υγειονομικής κρίσης, όταν η Κυβέρνηση ζητάει απ’ όλους να περιορίσουν τις κινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΙΔ/ΧΟΥ & ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ!!

4ήμερο Οδοιπορικό στα σημεία-κλειδιά των δυο σοβαρών ΚΡΙΣΕΩΝ που διέρχεται η Χώρα μας & η Ευρώπη, στο Νομό μας, πραγματοποίησε ο Βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας (Ε.Α) Α.Δημοσχάκης.

Το Σάββατο (21/03) επισκέφθηκε το Σημείο μηδέν, το συνοριακό σημείο εισόδου-εξόδου των Καστανιών Ν.Ορεστιάδας και το Φυλάκιο 1, για να διαπιστώσει την υπάρχουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές & οι Ευρωπαϊκές, υπό τον FRONTEX, δυνάμεις αποτροπής της παραβίασης εμβληματικών σημείων των χερσαίων & ποτάμιων συνόρων μας !

Στην συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Διδ/χου, Χρήστο Καπετανίδη για το ζήτημα της υγειονομικής απειλής του Κορονοϊού και τα μέτρα πρόληψης που αφορούν τόσο τους κατοίκους όσο και τα στελέχη των ΕΔ & ΣΑ τα οποία είναι επιφορτισμένα & με το έργο της προστασίας των συνόρων!

Το οδοιπορικό συνεχίστηκε την Κυριακή (22/03) , με επίσκεψη στο ΤΣΦ Τυχερού Σουφλίου στην περιοχή του Πετάλου στον Πέπλο Σουφλίου και στην περιοχή Τσιρώζη των Φερών Αλεξ/πολης μαζί με στελέχη του Στρατεύματος, της Αστυνομίας, του Π Σ καθώς & παραγόντων των τοπικών δήμων κ.ά Αρχών & Φορέων !!

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης, Ευάγγελο Ρούφο, όπου υπήρξε ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση στο ΠΓΝΑ, το οποίο αποτελεί και Νοσοκομείο Αναφοράς!

Επίσης συνεργάστηκε δημιουργικά με παράγοντες της Περιφερειακής & Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με Διευθυντές Δημοσίων Αρχών & Υπηρεσιών, καθώς & με επικεφαλής βασικών ιδιωτικών επιχειρηματικών φορέων & εργαζομένων σε αυτούς …

Ιδού και η ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του 

Είναι δυνατόν να “θυσιάζονται” όλα στον… βωμό δημιουργίας επικοινωνιακών εντυπώσεων, την ώρα που η Ελλάδα και όλη η υφήλιος διέρχεται με φοβερή υγειονομική κρίση και κάποιοι να ενεργούν με… ψηφοθηρική νοοτροπία, ακυρώνοντας τα κυβερνητικά μηνύματα και ρισκάροντας την δική τους υγείας αλλά και των γύρω τους; Τόση επιπολαιότητα από έναν πρώην και νυν επίτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και κυβερνητικό βουλευτή που… ακυρώνει με την στάση του την προσπάθεια του Πρωθυπουργού και υπουργών που αυτό τον καιρό δίνουν τεράστια “μάχη” να περιορίσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στην δημόσια υγεία; 

Λίγη σοβαρότητα από τους… πατέρες του έθνους σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που δοκιμάζονται οι αντοχές και η αυτοπειθαρχία όλων μας, δεν βλάπτει. Κι όπως λέει και ένας φίλος από το Διδυμότειχο για άλλες περιπτώσεις (για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτός) τι ψηφίσατε ρε Εβρίτες (και μάλιστα πάνω από 17.000)….