ΒΙΝΤΕΟ: Συνεχίζεται και σήμερα, 25η Μαρτίου, η ενίσχυση-επέκταση του φράχτη αποτροπής στις Καστανιές

ΒΙΝΤΕΟ: Συνεχίζεται και σήμερα, 25η Μαρτίου, η ενίσχυση-επέκταση του φράχτη αποτροπής στις Καστανιές

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις Καστανιές του Έβρου, οι προσπάθειες ενίσχυσης αλλά και επέκτασης του φράχτη αποτροπής στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ακόμα και σήμερα 25η Μαρτίου, ημέρα εθνικής επετείου.

Την ίδια στιγμή που γινόταν η έπαρση της σημαίας και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου, παρουσία της Περιφερειακής πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, ειδικά οχήματα του στρατού μετέφεραν όπως βλέπετε στο Video του Evros-news.gr, αυτές τις μεγάλες σιδερένιες κατασκευές που τοποθετούνται από τα ειδικά συνεργεία είτε στον υπάρχοντα φράχτη για να ενισχυθούν τα σημεία που έχει γίνει προσπάθεια να καταστραφούν, είτε στο δάσος των Καστανεών απ’ όπου επιχειρούν αρκετές φορές οι ορδές των κατευθυνόμενων απ’ τους Τούρκους τζιχαντιστών-λαθρομεταναστών να παραβιάσουν ομαδικά τα σύνορα μας.

Οι κατασκευές αυτές που συνέχεια προστίθενται, είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά, σε συνδυασμό με τα συρματοπλέγματα που μπαίνουν μαζί με αυτές, ώστε να παραμένουν απαραβίαστα τα σύνορα μας και να αποτυγχάνουν όλα τα σχέδια που καταστρώνει ο Ερντογάν.

2 Σχόλια

 1. Σώσε εαυτόν, ο νέος ανθρωπισμός, η απομόνωση, ο αυτοεγκλεισμός, η αυτοπεριχαράκωση, η μη αλληλλεγγύη….Η Νέα Εποχή θέλει να φέρει νέα ήθη κι αξίες νέες παγκόσμιες πανομοιότυπες συμπεριφορές όπου ο πολίτης αποκλεισμένος από την πόλη δεν είναι πλέον πολίτης, αλλά κάτι σαν έγκλειστος διαμερισματίτης….
  Όταν έρχεται μια κρίση, είτε πρόκειται για έναν πόλεμο στον οποίο διακυβεύεται η επιβίωση του έθνους, είτε για μια επιδημία όπου διακυβεύεται η υγεία και η επιβίωση του λαού μας, φροντίζουμε πρώτα για τους δικούς μας
  Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση.Ο νόμος της Ζουγκλας σε ένα Αναρχο Διεθνες Συστημα. Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει σήμερα ο κόσμος και πού δεν καταλαβαμε δυστυχώς!
  Το κλείσιμο των συνόρων είναι ένα οδυνηρό χτύπημα κατά του φιλελευθερισμού που υποτίθεται ότι έχει τις ρίζες του στην αμαρτία της ξενοφοβίας.
  Η Επιδημια έφερε στην επιφάνεια με ΤΡΑΓΙΚΟ τρόπο, προϋπάρχουσες ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ μίας ΒΑΡΙΑΣ ΝΟΣΟΥΣΑΣ ,νοητικά και πνευματικά, “προοδευτικής” αριστεροστροφης και φιλελεδικης κοινωνίας του “δυτικού κόσμου”…
  Πολύ φοβάμαι λοιπόν, ότι στην πραγματικότητα αυτό που πάνε να επιβάλλουν, είναι κάτι το ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ.
  Σε μια κρίση, οι άνθρωποι βάζουν πρώτα τις οικογένειες, τους φίλους και τη χώρα τους.
  Αυτό που βλέπουμε είναι η σύγκρουση των ισχυρισμών της ανθρώπινης φύσης και της ιδεολογίας.
  Μέσα σε λίγες μέρες, η Ευρώπη των ανοιχτών συνόρων έγινε παρελθόν.
  Όλα καταρρεουν και αποτυπωνονται σε μια γαλλική φράση: “Sauve qui peut”. Μια πρόχειρη μετάφραση της οποίας είναι: “Κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του”.

  “Ένας για όλους και όλοι για έναν!” Αυτά ήταν τα λόγια με τα οποία έζησαν οι Τρεις Σωματοφύλακες του Αλεξάνδρου Δουμά. Σ’ αυτήν την ιδέα στηρηχθηκε η ιδέα της Ενωμενης Ευρωπης, αλλά δυστυχώς αποδειχθηκε μη εφαρμοσιμη και μη υλοποιησιμη… Πρέπει να διαφυλαξουμε τα συνορα μας και πανω απ’ όλα τον Ελληνα! Και να αφησουμε τις προοδευτικες διεθνιστικες, Εθνομηδενιστες ιδεοληψιες και τίς φιλελεδικες πολυπολυτισμικες!Αυτά όλα ανηκουν στο παρελθόν!!! Όλα τα κρατη έκλεισαν τα συνορα τους!!! Η Ελλάδα μας κινδυνευει, πρέπει να την σωσουμε!!! Βαλλομεθα πανταχοθεν!!! Τώρα φωτια στα μπατζάκια μας και ο σωζων ο εαυτον σωθητω…

 2. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ σήμερα είναι μόνος του και μόνος θα παραμείνει μέχρι να έρθει η ώρα να τον εκμεταλλευτούν και πάλι !
  Προκύπτει μια ιδανική ευκαιρία για να δει το μέλλον του σαν μονάδα αλλά και σαν σύνολο από μηδενική βάση ! Αυτός ο τόπος μας δίνει την δυνατότητα !
  Στο χέρι μας είναι τι θα αποφασίσουμε !

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*