Διορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου – Ποιοι το αποτελούν

Διορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου – Ποιοι το αποτελούν

Διορίστηκε με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, το πρώτο μετά την κατάργηση της αυτονομίας του το 2012 και την απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης να την επαναφέρει.

Ο κ.Κικίλιας υπέγραψε στις 20 Μαρτίου και την Δευτέρα 23 του μήνα δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Διοικητής φυσικά είναι ο δικηγόρος Χρήστος Καπετανίδης που έχει αναλάβει ήδη και ασκεί τα καθήκοντά του, ενώ μετέχουν τέσσερις εκπρόσωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού (δύο τακτικοί και δύο αναπληρωματικοί). Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός Κωνσταντίνος Λύτρας.

Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Διδυμοτείχου αρμοδιότητας
4ης Δ.Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης.

Α. Αποφασίζουμε την συγκρότηση και τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Διδυμοτείχου, αρμοδιότητας 4ης Δ.Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης, ως ακολούθως:
1. ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ως Πρόεδρος του
Διοικητικού Συμβουλίου.
2. ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παρασκευά, Συνταξιούχος ΕΛ.ΑΣ., ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΤΡΑΜΠΙΔΗ ΒΑΪΟ του Δημητρίου, Γεωπόνο.

3. ΔΕΛΙΜΙΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Δημητρίου, Λογίστρια, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια της την ΚΑΡΑΦΕΙΖΗ ΒΑΪΑ του Χρήστου Εκπαιδευτικό.
4. ΚΑΛΠΑΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Θεοδώρου, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής – Γ.Ν. Διδυμοτείχου,  ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του
τον ΜΑΡΚΑΚΙΔΗ ΣΩΤΗΡΙΟ του Κωνσταντίνου, ομοίως.
5. ΜΑΤΖΙΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής ως τακτικό μέλος – εκπρόσωπος των εργαζομένων- πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια της την ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Αθανασίου, ομοίως.
Β. Ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται ο ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
Γ. Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.