Π.Γ.Νοσοκομείο Αλξανδρούπολης: Πέθανε ο στρατιωτικός από την Ξάνθη που νοσηλευόταν στην εντατική

Π.Γ.Νοσοκομείο Αλξανδρούπολης: Πέθανε ο στρατιωτικός από την Ξάνθη που νοσηλευόταν στην εντατική

Έχασε την “μάχη” για την ζωή τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αεξανδρούπολης, ο στρατιωτικός από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος.

Πρόκειται για στρατιωτικό ηλικίας κάτω των 50 ετών, που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και σύμφωνα με το XANTHINEA.GR, είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πριν από μερικές ημέρες και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που αποτελεί Νοσοκομείο Αναφοράς.

Δυστυχώς κατέληξε σήμερα το πρωί και αποτελεί τον δεύτερο ασθενή που πεθαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης από κορωνοϊό.  Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορωνοϊού, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα του Δ’ ΣΣ  στην περιοχή της Ξάνθης και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Να θυμίσουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης κατέληξε χθες, 25 Μαρτίου, ακόμη ένα άτομο από κορωνοϊό, ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο. Να σημειωθεί ότι λόγω των ανησυχητικών δεδομένων από τη συγκεκριμένη περιοχή της Ξάνθης, ολόκληρος ο ορεινός οικισμός τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες.