Τα μέτρα προστασίας που πήρε για τους ανθρώπους της η Agrotech

Τα μέτρα προστασίας που πήρε για τους ανθρώπους της η Agrotech

Άμεσα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια του προσωπικού αλλά και των πελατών της, πήρε η κορυφαία Agrotech για την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία:

Την Δευτέρα 23/3/2020, η Ελληνική Κυβέρνηση στην προσπάθειά της να περιορίσει την εξάπλωση του COVID-19, ανακοίνωσε απαγόρευση των άσκοπων μετακινήσεων. Γνωρίζοντας την ανησυχία των περισσοτέρων για την εξάπλωση του κορωναϊού και έχοντας πάντα βασικό στόχο την διατήρηση της ασφάλεια των εργαζομένων μας, που αποτελούν την οικογένειά μας, αλλά και των ανθρώπων που συνεχώς μας στηρίζουν, η Agrotech, γνωστοποιεί  ορισμένα μέτρα που έχει λάβει τις τελευταίες μέρες για την προστασία όλων.

Ειδικότερα, όλο το προσωπικό έχει λάβει την απαραίτητη ενημέρωση για την προστασία από τον κορωνοϊό, έχουν χορηγηθεί όλες οι άδειες ειδικού σκοπού σε γονείς ενώ, περισσότερο από το 80% του προσωπικού εργάζεται απομακρυσμένα από το σπίτι του, από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα. Η εταιρεία τους έχει ήδη προμηθεύσει με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αποδίδουν ακούραστα τα μέγιστα, για την συνεχή κάλυψη των αναγκών σας. Στους εργαζομένους που το αντικείμενο της εργασίας τους απαιτεί φυσική παρουσία όπως το τεχνικό τμήμα, το τμήμα πωλήσεων ή το τμήμα ανταλλακτικών, μειώσαμε τις παρουσίες των εργαζομένων σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας, αυξήσαμε τους ελέγχους για την εξασφάλιση της υγεία τους, αυξήσαμε τις αποστάσεις και επανασχεδιάσαμε τους χώρους εργασίας τους ενώ, παρέχουμε καθημερινά εξοπλισμό για την ασφάλειά τους όπως μάσκες προστασίας, γάντια και απολυμαντικά υγρά.

Για την προστασία των πελατών μας, έχουμε διαμορφώσει εκ νέου τους χώρους μας τοποθετώντας, γάντια και μάσκες προστασίας, αντισηπτικά κοινής χρήσης, τοποθέτηση ειδικών διαχωριστικών επιφανειών για τον περιορισμό της έκθεσης στον ιό, τοποθέτηση διαγραμμίσεων στους χώρους εξυπηρέτησης ενώ, όλοι οι χώροι κοινής χρήσης καθαρίζονται συστηματικά με ειδικά απολυμαντικά προϊόντα.

Δεδομένης της σημαντικότητας της εργασίας των πελατών μας που προφέρουν στην εφοδιαστική αλυσίδα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ασταμάτητα για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών για την άμεση κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν. Συγκεκριμένα, το τμήμα πωλήσεων εργάζεται αδιάκοπα για την άμεση παράδοση όλων των καινούργιων μηχανημάτων, το τμήμα ανταλλακτικών, έχει ήδη φροντίσει να αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαθεσιμότητα σε όλα τα ανταλλακτικά γεωργικών μηχανημάτων, ενώ το τμήμα συνεργείου, παρέχει συνεχή υποστήριξη σε οποιαδήποτε βλάβη 24 ώρες την ημέρα 7 μέρες την εβδομάδα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Όλα τα καταστήματά μας εργάζονται με το κατάλληλο προσωπικό ώστε να καλύψει οποιαδήποτε απαίτησή σας ενώ συνεχίζεται η απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας.

Η διοίκηση της Agrotech S.A. οφείλει τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλη την «οικογένειά» της για την ασταμάτητη προσπάθεια που καταβάλει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που δοκιμάζεται η κοινωνία και ο αγροτικός κόσμος ενώ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της που την στηρίζουν συνεχώς διευκολύνοντας και υποστηρίζοντας το έργο και το όραμά της.

Τέλος, τονίζεται ότι σημαντική προϋπόθεση για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι η υπεύθυνη στάση όλων μας.

Οι ανάγκες σας, προτεραιότητά μας!