Πάλι χαμός στον βόρειο Έβρο με πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών – Ανησυχία του κόσμου

Πάλι χαμός στον βόρειο Έβρο με πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών – Ανησυχία του κόσμου

Επανάληψη των χθεσινοβραδινών γεγονότων είχαμε πριν από λίγο στην περιοχή του βορείου Έβρου, με πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών, οι οποίες ανησύχησαν τους κατοίκους, αφού μέσα στο σκοτάδι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Απόψε βέβαια, δεν ακουγόταν το ίδιο έντονα με χθες βράδυ και οι εκτιμήσεις του κόσμου είναι ότι πετούσαν σε μεγαλύτερο ύψος, αλλά επειδή ακουγόταν μέχρι και κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και σε χωριά του Διδυμοτείχου ακόμα, αλλά και στο βάθος της Τουρκίας, αρκετοί εκτίμησαν πως μπορεί να έχουμε νέα παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου στον Έβρο από τουρκικά F-16, τα οποία να αναχαίτισαν τα ελληνικά.

Να θυμίσουμε ότι χθες βράδυ, στις 19.30′, είχαμε 5 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από ζεύγος τουρκικών F-16 στην περιοχή του βορείου Έβρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ. Φαίνεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν μετά τις προκλήσεις στο έδαφος και την “σφαλιάρα” που δέχθηκε με την αποτυχημένη προσπάθεια του να “σπάσει” τα ελληνικά σύνορα χρησιμοποιώντας χιλιάδες λαθρομετανάστες, τώρα άλλαξε τακτική και προκαλεί στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΩΡΑ-ΓΕΕΘΑ: Τεράστια τουρκική πρόκληση στον Έβρο, με πέντε παραβιάσεις από δυο F-16 τους