Οι Δερμεντζόπουλος, Κελέτσης, Δημοσχάκης (κατά σειρά), ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού για προσφορά του μισθού

Οι Δερμεντζόπουλος, Κελέτσης, Δημοσχάκης (κατά σειρά), ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού για προσφορά του μισθού

Οι τρεις βουλευτές Έβρου της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για προσφορά του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης των 2 επόμενων μηνών, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού.

Πρώτος ανταποκρίθηκε άμεσα ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος και μάλιστα πριν ακόμα κάνει την σχετική ανάρτηση στο facebook ο κ.Μητσοτάκης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας είχε πάρει μαζί με κάποιους άλλους βουλευτές του κόμματος την απόφαση να το πράξουν έτσι και αλλιώς. Ο νεαρός βουλευτής έκανε την σχετική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα τονίζοντας:

Ακολούθησε ο Σταύρος Κελέτσης που μετά το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοίνωσε την απόφαση του να ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό, μέσω της προσωπικής του σελίδας:

Τρίτος ο Αναστάσιος Δημοσχάκης επίσης γνωστοποίησε ότι ανταποκρίνεται στην πρόταση του Πρωθυπουργού και θα προσφέρει επίσης το 50% της βουλευτικής του αποζημίωσης για τους δυο επόμενους μήνες.

Το κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.
Όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα:
«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.
Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.
Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

 

2 Σχόλια

  1. Ήσουν στο Μαξίμου και έβλεπες τα email!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*