Ο κορονοϊός έφτασε και στο Διδυμότειχο – Βρέθηκε σήμερα θετικός ηλικιωμένος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Ο κορονοϊός έφτασε και στο Διδυμότειχο – Βρέθηκε σήμερα θετικός ηλικιωμένος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε σήμερα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ένας ηλικιωμένος που νοσηλεύεται με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας και είναι από χωριό του δήμου Διδυμοτείχου.

Ο ηλικιωμένος που είναι άνω των 80 ετών και αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στον κεντρικό και βόρειο Έβρο, αφού ως τώρα όλα τα κρούσματα ήταν από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. νοσηλεύεται απομονωμένος στην Παθολογική κλινική μαζί με την επίσης ηλικιωμένη σύζυγο του, η οποία αντιμετωπίζει επίσης χρόνια προβλήματα υγείας. Η απάντηση για το τεστ που υποβλήθηκε η ίδια δεν έφτασε σήμερα, αφού υπάρχουν 7 συνολικά δείγματα που έχουν σταλεί στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ήρθαν οι απαντήσεις μόνο για τα 3 άτομα. Δύο ήταν αρνητικά, ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί που είχε κάποια ύποπτα συμπτώματα και το ένα που ανήκει στον ηλικιωμένο βρέθηκε θετικό.

Φυσικά υπάρχει όπως πληροφορούμαστε ήδη μεγάλη κινητοποίηση, όχι μόνο για την μεταφορά του επιβεβαιωμένου κρούσματος στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που είναι Νοσοκομείο Αναφοράς, αλλά και της συζύγου αφού υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να είναι και αυτή θετική, μια και είναι μαζί ακόμα και κατά τη νοσηλεία τους. Ήδη έγινε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών και συναντήσεων τους και απολύμανση, τόσο στο χωριό που μένουν όσο και στον χώρο όπου νοσηλεύονται.

2 Σχόλια

  1. ΔΑΝΟΓΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Νομίζω .ότι τα μέτρα πρέπει να είναι πιο δραστικά. Θα πρέπει να γίνει το test σέ όλους τους κατοίκους του χωριού δεν είναι ανέφικτο .η κοινότητα είναι μικρή και επομένως πλήρως ελεγχόμενη ..γρήγορη κινητοποίηση χρειάζεται. Βοηθήστε προς αυτή την κατεύθυνση.Ευχαριστώ.

  2. Καλησπέρα σας να σας ενημερώσω ότι μέχρι και σήμερα 31/03 δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση από τη Διεύθυνση προσωπικού ή από τη Δκση του Νοσοκομείου στο προσωπικό το οποίο εργάζεται στην παθολογική κλινική όπου είναι το περιστατικό. Το προσωπικό το έμαθε ο ένας από τον άλλο. Γιατί δεν υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τα ύποπτα περιστατικά; Γιατί είναι στο μέσον της κλινικής (παθολογική – καρδιολογική); Μήπως το προσωπικό δεν έχει οικογένειες; Ή μήπως όπως τους λέγανε σιγά μην έρθει σε μας; Ούτε για απολύμανση είπαν ούτε για τι μέτρα πρέπει να ληφθούν. Δεν λέω ότι μου κατέβει μιας και η σύζηγος μου εργάζεται στο νοσοκομείο στην συγκεκριμένη κλινική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*