Αλεξανδρούπολη-καταγγελία πολίτη: “Όλοι αποφάσισαν ξαφνικά να γυμναστούν; Έχουμε καταλάβει ότι πεθαίνει κόσμος”;

Αλεξανδρούπολη-καταγγελία πολίτη: “Όλοι αποφάσισαν ξαφνικά να γυμναστούν; Έχουμε καταλάβει ότι πεθαίνει κόσμος”;

Καταγγελία πολίτη της Αλεξανδρούπολης, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση μας, έφτασε χθες το απόγευμα μέσω e-mail στο Evros-news.gr, για την κατάσταση που αντίκρισε στην περιοχή του ρέματος Βανικιώτη και για την οποία μας εξέφρασε την αγανάκτηση του.

Όπως επισημαίνει:
“Σήμερα 30/03/2020, στην γέφυρα Βανικιώτη υπήρχε πλήθος πολιτών που έκαναν γυμναστική και γενικότερα άθληση. Ποιος είναι ο περιορισμός; Που είναι η προφύλαξη;
Μήπως έχει παρερμηνευτεί η μετακίνηση;
Μήπως πρέπει να αλλάξει κάτι στο έντυπο αυτό;
Μήπως να υπάρχει αστυνόμευση παραπάνω, γιατί δεν φαίνεται έξω να υπάρχει αυτή που πρέπει;
Μιλάμε για την υγεία όλων μας. Ποια μέτρα απόστασης τηρούνται; Σε αυτή την περίοδο βρήκαν όλοι να κάνουν άθληση. Μπορεί να αλλάξει κάτι; Ποια αστυνόμευση και ποιος έλεγχος; Κρίμα, έπρεπε να βγάλω φωτογραφίες να βλέπατε τι γινόταν.
Έχουμε καταλάβει ότι πεθαίνει κόσμος και μάλιστα στο Νοσοκομείο της πόλης μας υπάρχουν θάνατοι; Είναι κρίμα να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και να μην έχω δει εγώ τουλάχιστον αστυνόμευση πουθενά έξω; Λόγω δουλειάς αναγκαστικά πρέπει να βγω και διαπιστώνω να υπάρχει σχεδόν… συνωστισμός έξω στους δρόμους. Δεν είναι υπερβολή αυτά που σας γράφω.
Προσέχουμε για να έχουμε την υγεία μας και να προστατεύσουμε την ζωή μας. Όχι μόνο τη δική μας αλλά και των γύρω μας. Κάποιοι προφανώς δεν το καταλαβαίνουν, οπότε μόνο με αστυνόμευση θα γίνει κάτι”.