Αλεξανδρούπολη-καταγγελία πολίτη: “Όλοι αποφάσισαν ξαφνικά να γυμναστούν; Έχουμε καταλάβει ότι πεθαίνει κόσμος”;

Αλεξανδρούπολη-καταγγελία πολίτη: “Όλοι αποφάσισαν ξαφνικά να γυμναστούν; Έχουμε καταλάβει ότι πεθαίνει κόσμος”;

Καταγγελία πολίτη της Αλεξανδρούπολης, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση μας, έφτασε χθες το απόγευμα μέσω e-mail στο Evros-news.gr, για την κατάσταση που αντίκρισε στην περιοχή του ρέματος Βανικιώτη και για την οποία μας εξέφρασε την αγανάκτηση του.

Όπως επισημαίνει:
“Σήμερα 30/03/2020, στην γέφυρα Βανικιώτη υπήρχε πλήθος πολιτών που έκαναν γυμναστική και γενικότερα άθληση. Ποιος είναι ο περιορισμός; Που είναι η προφύλαξη;
Μήπως έχει παρερμηνευτεί η μετακίνηση;
Μήπως πρέπει να αλλάξει κάτι στο έντυπο αυτό;
Μήπως να υπάρχει αστυνόμευση παραπάνω, γιατί δεν φαίνεται έξω να υπάρχει αυτή που πρέπει;
Μιλάμε για την υγεία όλων μας. Ποια μέτρα απόστασης τηρούνται; Σε αυτή την περίοδο βρήκαν όλοι να κάνουν άθληση. Μπορεί να αλλάξει κάτι; Ποια αστυνόμευση και ποιος έλεγχος; Κρίμα, έπρεπε να βγάλω φωτογραφίες να βλέπατε τι γινόταν.
Έχουμε καταλάβει ότι πεθαίνει κόσμος και μάλιστα στο Νοσοκομείο της πόλης μας υπάρχουν θάνατοι; Είναι κρίμα να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και να μην έχω δει εγώ τουλάχιστον αστυνόμευση πουθενά έξω; Λόγω δουλειάς αναγκαστικά πρέπει να βγω και διαπιστώνω να υπάρχει σχεδόν… συνωστισμός έξω στους δρόμους. Δεν είναι υπερβολή αυτά που σας γράφω.
Προσέχουμε για να έχουμε την υγεία μας και να προστατεύσουμε την ζωή μας. Όχι μόνο τη δική μας αλλά και των γύρω μας. Κάποιοι προφανώς δεν το καταλαβαίνουν, οπότε μόνο με αστυνόμευση θα γίνει κάτι”.

5 Σχόλια

 1. Αφού ορισμένοι μυαλό δεν έχουν τι να κάνουμε.
  Που ήταν αυτός ο πολίτης να κάνει καταγγελία πριν μερικές ημέρες ?
  Μην καταγγέλλουμε για την συγκεκριμένη ημέρα μόνο να κάνουμε καταγγελίες και τις προηγούμενες.
  Βενικιώτη-Πανεπιστήμιο- Νέο περιφερειακό είδα πάρα πολλά άτομα (από 40 και πάνω) ,όμως σε πολλά σημεία ήταν απομακρυσμένα και κρατούσαν αποστάσεις ενώ πήγαινα για μάρκετ και μόνο σε ένα δύο σημεία έπεσαν κοντά κι εκείνο στην μέση της διαδρομής (φάτσα φάτσα να το πω έτσι).
  Αν είδε 5-10 άντε 15 σε εκείνο το σημείο και ήταν στην γέφυρα μέχρι το βενζινάδικο λίγο πριν κόσμομάρκετ και αν όχι από την Παπαναστασίου την μεριά εκεί δεν μπορώ να κάνω κάτι διότι είναι πολύ στενό το κομμάτι.περνάω μέρα παρά μέρα και τα βλέπω.
  Να ήταν 3 μέτρα πεζοδρόμιο οκ να κρατήσεις απόσταση,από το να μην πας στον δρόμο αναγκαστικά πας από εκεί για μερικά δευτερόλεπτα είσαι πάνω στον άλλον.
  Να βλέπουμε και τα πρωινά που έξω από τις τράπεζες συνωστισμός και με ένα καφέ στο χέρι βόλτες έκαναν πολλοί όπως στην Ορεστιάδα ΠΧ που ήταν η μισή πόλη έξω.
  Πολλά μέρη έχουμε που μπορεί να πάει όποιος θέλει και να είναι απόμακρυσμένος κι εγώ γυμνάζομαι αλλά πάω από Χιλή προς 8ο η από παραλία η ακόμη και στο βουνό επάνω για να είμαι μόνος.
  Πρέπει να μπει φρένο και να είναι η αστυνομία κάμπινγκ και να κάνει έλεγχο.

 2. Περικλής Κονταξής

  Καλά μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Η Ελλάδα έχει περάσει και χειρότερες καταστάσεις όπως ο λιμός του 430πΧ και επιβιώσαμε. Στην απλή κοινή γρίπη θα φοβηθούμε;

 3. Πρωταπριλιά για πάντα!

  Μη ξεχνάμε και την παλιά καλή τέχνη της ρουφιανιάς…

 4. Εσύ που έκανες την καταγγελια και πιστεύεις αυτά που σου πασάρουν τα συστημικα ΜΜΕ ροχαλίζει παααρα πολυυυ ξυπνήστε! Και ψάξτε να δείτε τι κρύβεται πίσω από όλο αυτο!! Έλεος πια με τόση προβατιλαα

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*