Ενώσεις επαγγελματιών και σύλλογοι του βορείου Έβρου κινούνται για δωρεά αναπνευστήρων στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Ενώσεις επαγγελματιών και σύλλογοι του βορείου Έβρου κινούνται για δωρεά αναπνευστήρων στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Επτά Ενώσεις επαγγελματιών και σύλλογοι του βορείου Έβρου κινούνται για την αγορά αναπνευστήρων και συγκεκριμένα συσκευών μη επεμβατικού αερισμού τύπου ΒΡΑΡ, προκειμένου να κάνουν δωρεά στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου στις δύσκολες στιγμές της υγειονομικής κρίσης.

Με ανακοίνωση τους οι διοικήσεις τους ζητούν από τα μέλη τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να συμπράξουν στην προσπάθεια, τονίζοντας:

“Η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις , ανάλογες ταινιών επιστημονικής φαντασίας όσον αφορά την πανδημία του κορωναϊού.

Το ίδιο διάστημα ο Έβρος βιώνει μια παράλληλη ‘’εμπόλεμη’’ κατάσταση , αναφορικά με τα προβλήματα στα σύνορά μας από το προσφυγικό και τη λαθρομετανάστευση . Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης οι Εβρίτες από την πρώτη στιγμή , μεμονωμένα ή  μέσω συλλόγων στήριξαν έμπρακτα τα σώματα ασφαλείς και το στρατό με ότι μέσο μπορούσαν.

Όσον αφορά το πρόβλημα της πανδημίας, αποδεικνύεται  ότι η έγκαιρη και σωστή προετοιμασία, είναι το καταλληλότερο ‘φάρμακο’ για την αντιμετώπισή της. Σε αυτό το πλαίσιο, θεωρήσαμε σωστό ως προς την πρόληψη, ασχέτως αν υπάρχουν ή όχι ελλείψεις εξειδικευμένων υλικών στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για την διαχείριση και περίθαλψη του κορωναϊού , να συμβάλουμε με τις όποιες μικρές δυνάμεις μας στην προμήθεια των υλικών αυτών (συσκευές μη επεμβατικού αερισμού τύπου ΒΡΑΡ).

Καλούμε όσα  μέλη μας επιθυμούν να  συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τα προεδρεία των συλλόγων τους .

Τα ΔΣ των συλλόγων

1.Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Ορεστιάδας και Περιφέρειας

2.Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σουφλίου

3.Palso Εβρου

4.Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας

5.Ένωση Βενζινοπωλών Β. Εβρου

6.Σωματείο κουρέων-κομμωτών Β.Εβρου

7.Σύλλογος γυναικών Ν.Βύσσας

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*