Έδωσαν και το αίμα τους οι φύλακες των συνόρων – Προσέφεραν 70 φιάλες στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης!!!

Έδωσαν και το αίμα τους οι φύλακες των συνόρων – Προσέφεραν 70 φιάλες στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης!!!

Δεν φυλάνε μόνο τα σύνορα μας στον Έβρο, όπου επί ένα μήνα έδωσαν “μάχες” νυχθημερόν για να αποτρέψουν την ασύμμετρη απειλή του Ερντογάν με την χρησιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών, αλλά έδωσαν και το… αίμα τους οι αστυνομικοί, σεμια ακόμα άξια συγχαρητηρίων ενέργεια τους.

Συγκεκριμένα, μέλη των ΜΑΤ από την Αθήνα, αλλά και οι Κύπριοι αστυνομικοί που ήρθαν στον Έβρο για να συμβάλουν στην αποτροπή παράνομης εισόδου από την Τουρκία των λαθρομεταναστών, προσέφεραν συνολικά 70 φιάλες αίμα για τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που είναι Νοσοκομείο Αναφοράς. Κάτι για το οποίο ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου, μαζί με τα μέλη της διοίκησης αλλά και όλους τους συναδέρφους-μέλη τους ευχαρίστησε θερμά με ανάρτηση του:

“Ως Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου, συγχαίρουμε την πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και τα μέλη της που υπηρετούν στα ΜΑΤ που αιμοδότησαν μαζί με Συναδέλφους από την Κύπρο που μας ενισχύουν το τελευταίο διάστημα.

Έτσι πέρα από τους δεσμούς “αγάπης” για τα σύνορα μας, απόκτησαν και δεσμούς αίματος. Η συμμετοχή ήταν συγκινητική και το αίμα που συγκεντρώθηκε (70 φιάλες) , θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Συνάδελφοι τα Συγχαρητήρια μας!!