Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή Διδυμοτείχου – Θετική και η σύζυγος του ηλικιωμένου

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή Διδυμοτείχου – Θετική και η σύζυγος του ηλικιωμένου

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού μετράει η περιοχή του Διδυμοτείχου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον, τους ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε θετική και η σύζυγος του ηλικιωμένου ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει και άλλο πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται απομονωμένη στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, θα μεταφερθεί και αυτή στην Αλεξανδρούπολη. ενώ φαίνεται να έχει βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση της υγείας του συζύγου της και μάλιστα αποσωληνώθηκε στην ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται. Οι δυο τους κατάγονται από το χωριό Δόξα Διδυμοτείχου, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αρχίσει ήδη η… ιχνηλάτηση των επαφών και πιθανών συναντήσεων του αντρόγυνου, αλλά όχι σε τοπικό αλλά κεντρικό επίπεδο. Από την αστυνομία δηλαδή της Αθήνας, μια και εφαρμόζονται αυστηρά τα πρωτόκολλα διαχείρισης παρόμοιων περιστατικών.

Ύποπτα κρούσματα απ’ την περιοχή Ορεστιάδας

Αν και δεν υπάρχει πλέον επίσημη ή και ανεπίσημη ενημέρωση σε τοπικό επίπεδο για την εξέλιξη των κρουσμάτων, μετά από κεντρική εντολή η οποία δόθηκε εκ μέρους του ΕΟΔΥ, πληροφορούμαστε ότι υπάρχουν δυο ύποπτα κρούσματα από χωριά του δήμου Ορεστιάδας, ενός άνδρα και μιας γυναίκα και οι δυο κάτω των 60 ετών, για τους οποίους αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ για κορονοϊό.

Ο άνδρας μάλιστα κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί κατ ευθείαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται στον  Θάλαμο Αρνητικής Πίεσης περιμένοντας το αποτέλεσμα. Η γυναίκα νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου απομονωμένη, όπως και άλλοι δυο ασθενείς για τους οποίους επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*