Καστανιές: Τι ζήτησαν απ’ τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, οι αστυνομικοί των συνόρων

Καστανιές: Τι ζήτησαν απ’ τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, οι αστυνομικοί των συνόρων

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπολο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, συναντήθηκαν συναντηθήκαμε και είχαν συζήτηση την Δευτέρα 30 Μαρτίου που επισκέφθηκαν τις Καστανιές μαζί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, οι αστυνομικοί.

Εκτός από την πολιτική τους ηγεσία, τον κ.Χρυσοσοχίδη με τον οποίο έχουν συναντηθεί και συζητήσει πολλές φορές, οι αστυνομικοί που έδωσαν “μάχες” επί ένα μήνα μαζί με τους στρατιωτικούς και κράτησαν απαραβίαστα τα σύνορα μας, ζήτησαν και είχαν συζήτηση με τον κ.Παναγιωτόπουλο και τον Στρατηγό κ.Φλώρο. Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας:

“Μετά από έναν αγώνα τριάντα και πλέον ημερών, νύχτα μέρα, καταφέραμε να κρατήσουμε τα σύνορα μας κλειστά, αστυνομία και στρατός μαζί.

Ζητήσαμε από την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η συνοριακή Φύλαξη στη Χώρα μας να μην επιστρέψει στο παρελθόν, αλλά να αλλάξει πλέον σελίδα. Είναι απαίτηση των καιρών αλλά και ηθική υποχρέωση όλων μας.


Επιπρόσθετα, ζητήσαμε η Πολιτεία να επιδείξει εμπράκτως την υποστήριξή της σε όλους τους άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων που σήμερα μάχονται σε πολλαπλά και δύσκολα μέτωπα σε όλη τη χώρα. Είναι αναγκαιότητα αυτά τα Σώματα να σταθούν με αξιοπρέπεια και να λάβουν την υποστήριξη της Πολιτείας.
Χαμογελάμε, αλλά δεν εφησυχάζουμε…”