Αλεξανδρούπολη: Κιγκλιδώματα και σήμανση απ’ τον δήμο στις τράπεζες, για ν’ αποφεύγεται ο συνωστισμός

Αλεξανδρούπολη: Κιγκλιδώματα και σήμανση απ’ τον δήμο στις τράπεζες, για ν’ αποφεύγεται ο συνωστισμός

Στην τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων και ειδικών αυτοκόλλητων σήμανσης, προχώρησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης έξω από τις τράπεζες στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός των πελατών που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Το… προβληματικό φαινόμενο που παρατηρήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπως και σε όλη την Ελλάδα, με τον κόσμο να μην τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας και να παραβιάζει τα μέτρα και τις επιστημονικές συστάσεις αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, έφεραν συγκεκριμένες ενέργειες. Τοποθετήθηκαν από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου, έξω από την Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά και την Attica Bank, κιγκλιδώματα και σήμανση, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε και να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

Παράλληλα, η δημοτική αστυνομία μαζί με τους αστυνομικούς της Αλεξανδρούπολης, παράλληλα με τους ελέγχους παραβίασης των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, προσπάθησαν να δώσουν λύσεις και στο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*